Home TOP NEWS Κατσουρίδης στο προσκήνιο

Κατσουρίδης στο προσκήνιο

 


Από τη στιγμή που η διοίκηση έχει επίσημα προκηρύξει εκλογές, επόμενο είναι να αρχίσει η ονοματολογία. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ένας επιφανής ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που προκρίνεται από πολύ κόσμο για να βγει μπροστά και να ηγηθεί της προσπάθειας της αναγέννησης του συλλόγου μας, είναι ο Νίκος Κατσουρίδης. Στο παρελθόν είχε δείξει ενδιαφέρον, πλέον με τις ώρες να είναι κρίσιμες και το όνομα του να ακούγεται, δεν αποκλείεται να βγει μπροστά.

Οι πληροφορίες μας λένε πως ιδιαίτερα θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι αρκετοί επιφανείς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που εμφανίζονται διατεθειμένοι να στηρίξουν μια τέτοια προσπάθεια. Επιπρόσθετα θετικοί είναι και οι οργανωμένοι της ΘΥΡΑΣ 9 που θεωρούν πως πρόκειται για ηγετική μορφή, που μπορεί να αντέξει το βάρος του να ηγείσαι ενός γίγαντα στα δύσκολα του.

Η δική μας άποψη είναι πως το πρώτο πράγμα που χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή είναι μια προσωπικότητα, κοινής αποδοχής που να μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο αλλά και να φέρει μέσα χρήμα και κυρίως να έχει το όραμα και τη διορατικότητα να οδηγήσει την ομάδα στη νέα εποχή, στον εκσυγχρονισμό. Ο κ. Κατσουρίδης μπορεί να αποτελέσει αυτό τον άνθρωπο.