Home TOP NEWS Και πρώτη είδηση και στα στιγμιότυπα

Και πρώτη είδηση και στα στιγμιότυπα

 


Μεγάλη είναι η διαφορά αντιμετώπισης που τυγχάνει από τα ΜΜΕ το Αποέλ σε σύγκριση με τις άλλες ομάδας και δεν είναι κάτι μυστικό. Το ότι όμως μια βδομάδα μετά αλλάζουν ακόμα και την στρατηγική τους δεν το περιμέναμε.

Όπως ενημέρωσε η CYTA την περασμένη βδομάδα όταν αντέδρασε ο κόσμος μας που εξαφανίστηκε η φάση του Ντάρμπισαϊαρ από τα στιγμιότυπα του ντέρμπι: «σε συνεννόηση με την ΚΟΠ, αποφεύγεται η συμπερίληψη στιγμιότυπων έντονα αμφισβητούμενων φάσεων από οποιαδήποτε ομάδα. Αυτό κρίνεται ότι προστατεύει το κυπριακό ποδόσφαιρο από αχρείαστες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις τόσο μεταξύ των παραγόντων των ομάδων όσο και μεταξύ των οπαδών. Η ίδια πρακτική εφαρμόζεται σε όλα τα παιχνίδια που μεταδίδονται από τη Cytavision». 

Αυτό μέσα σε μία βδομάδα φαίνεται πως άλλαξε με λίγες προσθέσεις και έγινε:

«σε συνεννόηση με την ΚΟΠ, αποφεύγεται η συμπερίληψη στιγμιότυπων έντονα αμφισβητούμενων φάσεων από οποιαδήποτε ομάδα εκτός του Αποέλ. Αυτό κρίνεται ότι προστατεύει το στημένο κυπριακό ποδόσφαιρο από αχρείαστες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις τόσο μεταξύ των παραγόντων των ομάδων όσο και μεταξύ των οπαδών. Η ίδια πρακτική εφαρμόζεται σε όλα τα παιχνίδια που μεταδίδονται από τη Cytavision εκτός από αυτά του Αποέλ»

Για όσους αναρωτιούνται τι έγινε, στα χθεσινά στιγμιότυπα του ματς του Αποέλ με τον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκε η φάση που ζητάει πέναλτι η αγαπημένη ομάδα της ομοσπονδίας και των μίντια. Ασφαλώς δεν συμπεριλήφθηκε η φάση που κερδίζουν ανύπαρκτο φάουλ και από το οποίο τελικά σκοράρουν και παίρνουν τη νίκη. Δύο μέτρα και δύο σταθμά είπατε; Όταν έχεις σχεδόν σε όλα τα πόστα δικούς σου, όλα γίνονται.

Στο πάνω προσθέστε το ότι ακόμα και το πρωί σήμερα κάποιες ιστοσελίδες-σταθερά πιόνια έχουν ως πρώτη είδηση πως το Αποέλ δικαιούτω πέναλτι κόντρα στον Ολυμπιακό Μαδρίτης κάτι που δεν έκαναν εννοείται για το τριφύλλι μία βδομάδα πριν με το “οφσάιντ” του Ντάρμισαϊαρ.