Home TOP NEWS Κύπρος το μεγαλείο σου!

Κύπρος το μεγαλείο σου!

Ήταν κάτι που συζητούσαν όλοι εκείνη την εποχή, αλλά το να το παραδέχονται ανοιχτά οι πρωταγωνιστές εκείνου του μαύρου για το κυπριακό ποδόσφαιρο απογεύματος, δεν το περιμέναμε. Σύμφωνα με το shootandgoal.com, μιλώντας την εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου “Όλα Μάλε”, ο Άγγελος Μισός είπε ότι Αποέλ και ΑΕΛ έστησαν παιχνίδι για να μείνει εκτός Ευρώπης η ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν ακούσαμε το συγκεκριμένο απόσπασμα, όμως υποθέτουμε ότι μιλάει για εκείνο το εμετικό 1-1 του 2002 όταν οι παίκτες και των δυο ομάδων έπαιζαν πασούλες, αντί να προσπαθούν να παίξουν μπάλα.


Το λέγαν όλοι, πλέον μας το λένε και οι ίδιοι(εφόσον μεταφέρθηκαν σωστά οι δηλώσεις από το shootandgoal.com)  αισθανόμενοι προφανώς τόσο δυνατοί που μπορούν να μιλάνε τέτοια θέματα δημόσια. Είμαστε περίεργοι να δούμε αν η ΚΟΠ θα νιώσει την ανάγκη να αρχίσει οποιαδήποτε έρευνα, τουλάχιστον να ακούσει το ηχητικό, ή θα ακολουθήσει κουκούλωμα. Μας κάνει επίσης εντύπωση που η ιστοσελίδα του ραδιοφώνου που φιλοξένησε τη συνέντευξη επέλεξε να μην προβάλει τη συγκεκριμένη δήλωση μέσω επιπλέον δημοσίευσης και προτίμησε να εστιάσει σε άλλες.

Να πούμε τέλος πως τρίτη ιστοσελίδα δημοσίευσε προσωρινά το θέμα με τίτλο “Τα κανόνισαν να μείνει εκτός Ευρώπης η Ομόνοια!”. Λίγο αργότερα όμως, η είδηση είχε κάνει φτερά και μέχρι τη στιγμή που γράφεται το άρθρο είναι άφαντη!

Κύπρος το μεγαλείο σου!