Home TOP NEWS Μαργκάσα: «Θα κάνω τα πάντα για να καθαρίσω το όνομα μου»

Μαργκάσα: «Θα κάνω τα πάντα για να καθαρίσω το όνομα μου»

 


Παρέμβαση σε ραδιοφωνική εκπομπή έκανε ο Ρενάτο Μαργκάσα καθώς ήθελε να στείλει το μήνυμα πως το όνομα του είναι καθαρό και ζητάει σεβασμό από όλους περιμένοντας εξηγήσεις για το μέλλον του.

«Το πιο σημαντικό είναι να είσαι καλός άνθρωπος. Ήρθα ξένος και έγινα Κύπριος, θέλω να καθαρίσω το όνομα μου, θα κάνω τα πάντα για να το καθαρίσω γιατί δεν είναι σωστό αυτό. Είμαστε ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα δώσουμε τα πάντα για να παίξουμε, μπορεί να έχουμε κακές μέρες, είναι εύκολο για ένα παίκτη να πεις ότι δεν παίζει καλά, είμαστε ανθρώποι και όπως όλοι έχουμε δύσκολες ημέρες. Αυτό είναι φυσιολογικό», δήλωσε αρχικά στο ΣΠΟΡ FM ο Ρενάτο και πρόσθεσε για τον εαυτό του:

«Αυτοί που με ξέρουν καλά, ξέρουν τι έκανα εγώ για αυτή την ομάδα, θέλω μόνο να ζητήσω σεβασμό. Αγάπη έχω, δεν έχω παράπονο, απλά θέλω σεβασμό προς το όνομα μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστέκονται. Αυτοί ξέρουν καλά τι άνθρωπος είμαι. Δεν μπορώ να λένε ότι θέλουν για εμένα. Είναι σοβαρές κουβέντες και είμαστε έτοιμοι να πάμε παντού για να καθαρίσουμε το όνομα μας».

Όσον για το τι συμβαίνει στο τριφύλλι τα τελευταία χρόνια, η πιο κάτω είναι η άποψη του Μαργκάσα:

«Αυτή η κατάσταση συμβαίνει χρόνια. Δεν είναι ατυχία, δεν γίνεται να φταίνε πάνω οι παίκτες και οι προπονητές. Πρέπει να βρούμε τι πάει λάθος, όχι την εύκολη λύση. Να σταματήσουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες».