Home TOP NEWS Match Report: Έβαλε δύσκολα στον εαυτό της

Match Report: Έβαλε δύσκολα στον εαυτό της

Η χειρότερη ΟΜΟΝΟΙΑ από τη μέρα που ήρθε ο Ιβάιλο Πέτεφ, έχασε από τη Δόξα με 2-3 και έβαλε δύσκολα στον εαυτό της ενόψει του επαναληπτικού. Η ομάδα μας δεν είχε το μυαλό στο παιχνίδι, έδωσε εύκολα γκολ και παρουσίασε συμπτώματα του Α’ γύρου.


A’ Ημίχρονο

Μόλις στο 2′ λεπτό είχαμε την πρώτη καλή στιγμή, με τον Μαρκάσα να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνάει λίγο έξω ενώ η Δόξα απάντησε στο 3′ με τον Κάρλος που να υποχρέωσε τον Χριστοδούλου σε δύσκολη απόκρουση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ γενικά στο πρώτο ημίχρονο είχε επιεικώς μέτρια απόδοση και μέχρι το 40′ το μόνο που είχε να επιδείξει ήταν δυο άσχημα σουτ, με τους Λόπες και Σοάρες. Στο σημείο αυτό, ήρθε και η ψυχρολουσία, αφού η Δόξα εκμεταλλεύτηκε την χλωμή απόδοση και άνοιξε το σκορ. Σε σέντρα από δεξιά, ο Κιφουεντί έπιασε κεφαλιά, νίκησε τον Χριστοδούλου και έκανε το 0-1. Το 0-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Β’ Ημίχρονο

Καθόλου ικανοποιημένος με την παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο α’ μέρος ο Πέτεφ πέρασε στον αγώνα τους Χριστοφή και Κανού αντί των Κιπιάνι και Ζαρσίνιο. Οι κινήσεις του είχαν αποτέλεσμα αφού νωρίς νωρίς η ομάδα μας έφερε το ματς στα ίσα. Στο 53′ ο Καντέ έκανε σουτ που αποκρούστηκε σε κόρνερ. Δυο λεπτά μετά ήρθε και το γκολ. Ο Σοάρες έκανε κόρνερ, ο Ντάρμπισαϊαρ πήρε κεφαλιά και ένα το 1-1. Στο επόμενο λεπτό ο Ματ απείλησε ξανά με κεφαλιά αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειχνε να πατάει καλύτερα, αλλά κόντρα στην εικόνα του δεύτερου μέρους η Δόξα σκόραρε ξανά. Ο αντίπαλος βγήκε στον αιφνιδιασμό, ο Χριστοδούλου απέκρουσε την πρώτη πλάσα του Λουίς Κάρλος, η μπάλα όμως κτύπησε ξανά στα πόδια του επιθετικού και κατέληξε στα δίκτυα. Η ομάδα μας προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και ένα λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Ράφα Λόπες αποκρούστηκε από τον Χατζηφραγίσκου.

Από τη σημείο αυτό και μέχρι το 75′ η ΟΜΟΝΟΙΑ αποσυντονίστηκε και αδυνατούσε να απειλήσει. Στο σημείο εκείνο, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες. Πρώτα η κεφαλιά του Λόπες στο 75′ τράνταξε το δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ήταν σειρά του Ματ με τον ίδιο τρόπο. Ενδιάμεσα ένα σουτ του Σόλομον αποκρούστηκε από τον Χατζηφραγκίσκου. Κι αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ισοφάρισε, δέχθηκε και 3ο γκολ. Στο 82′ ο Ναρ έπιασε κεφαλιά και έκανε το 1-3.

Στο 85′ η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πίκολι στον Ντάρμπισαϊαρ, με το φακό να μην ξεκαθαρίζει τη φάση. Εκτελεστής ο ίδιος ο παθόν και 2-3. Στο 89′ ο Χριστοφή έκανε σουτ που απέκρουσε ο Χατζηφραγκίσκου, στο 93′ ο Κανού σούταρε άουτ και μοιραία η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε με 2-3.

Συμπερασματικά

Το σκορ γυρίζει, αλλά σίγουρα όχι από αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας ήταν κάκιστη, έδωσε αστεία γκολ και πλέον ψάχνει νίκη με δυο τέρματα για να περάσει στην επόμενη φάση. Απαράδεκτη η ΟΜΟΝΟΙΑ που είχε το μυαλό της οπουδήποτε αλλού παρά στον μόνο τίτλο που μπορεί να διεκδικήσει.