Home TOP NEWS Match Report: Ο κατήφορος συνεχίζεται

Match Report: Ο κατήφορος συνεχίζεται

Ήττα από τη Δόξα στην τελευταία αγωνιστική για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας παίζοντας με πολλές απουσίες έχασε με 1-3 και τελείωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος 6η, 4 βαθμούς πίσω από την 5η θέση.


Α’ ημίχρονο

Με μπόλικες αλλαγές και σουτ του Μπρέβελντ που πέρασε άουτ ξεκίνησε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η Δόξα απάντησε με δυο ευκαιρίες, πρώτα στο 5′ ο Αλέξανδρος Αντωνίου πρόλαβε τον Σαντίκ που ήταν μόνος και στο 10′ ο ίδιος επιθετικός της Δόξας έκανε προβολή άουτ. Η επόμενη φάση ανήκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον Κατσαντώνη να πλασάρει στο 15′ μόνος, αλλά να βλέπει τον Χατζηφραγκίσκου να αποκρούει σταθερά.

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ανοικτό και στο 19′ ήρθε νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Δημητρίου άδειασε ένα ποδοσφαιριστή από δεξιά, έκανε το γύρισμα, η μπάλα όμως πέρασε κάτω από τους Κανού και Μπρέβελντ που ήταν μόνοι. Στο 30′ απείλησε ο Φιλιώτης με σουτ που απέκρουσε ο Χατζηφραγκίσκου σε κόρνερ.

Μέχρι το τέλος δεν υπήρχε άλλη ουσιαστική φάση, πέραν από ένα δολοφονικό φάουλ του Μπα στον Φιλιώτη, το οποίο ο Τράττος λανθασμένα δεν τιμώρησε με κόκκινη κάρτα στο 42′. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε για δέκα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου στο 46′ έμεινε και με 9 λόγω τραυματισμού του Φραγκέσκου, η Δόξα δεν έβγαλε έξω την μπάλα και εκμεταλλευόμενη την αριθμητική υπεροχή της σκόραρε. Σέντρα από αριστερά, κεφαλιά του Κιφουεντί στο πρώτο δοκάρι και 0-1.

Β’ ημίχρονο

Χειρότερα δεν μπορούσε να αρχίσει το β’ ημίχρονο. Η Δόξα σκόραρε μόλις στο 48′ με το Σαντίκ που μόνος σε τετ α τετ πλάσαρε τον Αλέξανδρο κάνοντας το 0-2. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο επόμενο λεπτό όταν το γύρισμα του Αντώνια απέκρουσε προ του Κανού αμυντικός. Τελικά το γρήγορο γκολ βέβαια ήρθε, αφού στο 53′ ο Κατσαντώνης με ωραία κίνηση και σουτ μείωσε σε 1-2. Στο μεταξύ η Δόξα δέχθηκε κόκκινη για νέο δολοφονικό φάουλ, αυτή τη φορά του Πουτζιουρή στον Κατσαντώνη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έψαχνε την ισοφάριση και στο 66′ έφτασε μια ανάσα από αυτήν. Ο Ζαρσίνιο έκανε κίνηση, έστρωσε στον Μπρέβελντ που σούταρε, με τον Χατζηφραγκίσκου να αποκρούει. Η μπάλα στρώθηκε στον Κανού που προ κενής εστίας την έστειλε άουτ. Η επόμενη μεγάλη φάση ήρθε στο 80′ όταν ο Εκίθα έκανε αφύλακτη κεφαλιά, αλλά είδε τον Χατζηφραγκίσκου να αποκρούει εκ νέου σε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες. Πρώτα η Δόξα στο 90+2′ έχασε τετ α τετ που έπιασε ο Αντωνίου. Στην επόμενη επίθεση ο Μαδούρο έκανε σέντρα, ο Εκίθα κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παπαφώτης σκότωσε το ματς με σουτ μέσα από τη περιοχή.

Συμπερασματικά

Όταν σε λένε ΟΜΟΝΟΙΑ και χάνεις από τη Δόξα 2 φορές σε δέκα μέρες, πρέπει να το πάρεις απόφαση πως έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα. Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία. Να δούμε πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο.