Home TOP NEWS Μίλησε για το μοντέλο λειτουργίας του Συλλόγου ο Α. Τζιωνής

Μίλησε για το μοντέλο λειτουργίας του Συλλόγου ο Α. Τζιωνής

Από την προηγούμενη εβδομάδα το είχαμε αναφέρει, ψες στο πλαίσιο του γκαλά, το επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ. έχει ξεκινήσει διαδικασία για εξεύρεση του νέου μοντέλου λειτουργίας.


Η συζήτηση βρίσκεται σε αρχικά στάδια, σε διαδικασία μελέτης, υποβολής και ανταλλαγής απόψεων. Το Δ.Σ. θέλει να χειριστεί αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα, με προσοχή και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους αλλά και τάσεις ανάμεσα στο κόσμο της ομάδας. Είναι ανυπόστατες οι πληροφορίες/δημοσιεύματα περί απόφασης δημιουργίας εταιρίας λαϊκής βάσης ή απόφασης για οτιδήποτε αφορά το μοντέλο λειτουργίας του Συλλόγου στην παρούσα φάση.

Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε ψες τα εξής σχετικά με το θέμα:

“Απ’ εκεί και πέρα, ίσως να ήρθε η ώρα να συζητήσουμε το θεσμικό πλαίσιο του Συλλόγου. Είναι αλήθεια ότι μας απασχολεί το μοντέλο λειτουργίας. Είμαστε στη διαδικασία αξιολόγησης, μελέτης και ανταλλαγής απόψεων. Θέλουμε να χειριστούμε αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα, με προσοχή και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους. Μόλις έχουμε κάτι πιο ουσιαστικό, θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας.”