Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνο μια επιλογή, ανατροπή

Μόνο μια επιλογή, ανατροπή

Την Δόξα αντιμετωπίζει σήμερα σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (17:00, live omonoianews.com) στον επαναληπτικό του 2-3 στο ΓΣΠ πριν μια εβδομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει βάλει δύσκολα στον εαυτό της αφού χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον δύο τέρματα ή με ένα γκολ και σκορ μεγαλύτερο του 2-3 για να προκριθεί. Πάει στο Μακάρειο όμως ξέροντας πως το κύπελλο είναι ο μοναδικός τίτλος που μπορεί να κτυπήσει φέτος και το γεγονός πρέπει να λειτουργήσει ως το πιο σημαντικό κίνητρο.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι με την πλάτη στον τοίχο αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να μείνει εκτός τίτλων από πολύ νωρίς και ζήσαμε πέρσι έντονα τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Από μόνη της η προηγούμενη πρόταση, κανονικά πρέπει να αποτελέσει το καύσιμο της προσπάθειας για την ανατροπή. Αντίπαλος μας είναι η Δόξα όχι κάποιο μεγαθήριο. Μια ομάδα που μας απέδειξε με τον πιο σκληρό τρόπο πως θα μας τιμωρήσει αν το επιτρέψουμε, αλλά και μια ομάδα που η ΟΜΟΝΟΙΑ, η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν έχει πρόβλημα να κερδίσει με τη διαφορά που θέλει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μόνο μια επιλογή σήμερα, να πετύχει την ανατροπή. Το χρωστά στον κόσμο της και στον εαυτό της. Απαγορεύεται να τελειώσει η χρονιά μας σήμερα.