Home TOP NEWS «Να στείλουμε ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που αποφασίζουν για εμάς...

«Να στείλουμε ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς»

 


Το πρόγραμμα της Θύρας 9 περιλαμβάνει δύο αγώνες αυτή την εβδομάδα, αφού θα απέχουν από το αυριανό ντέρμπι λόγω της ταυτοποίησης. Για ακόμη μια φορά οι οργανωμένοι τονίζουν την αντίθεση τους με το μέτρο αυτό που διώχνει τον κόσμο από τα γήπεδα, ενώ παράλληλα καλεί τον Πράσινο Λαό να γεμίσει τους Ομονοιάτικους συνδέσμους. Επίσης, γίνεται κάλεσμα για το παιχνίδι της Πετόσφαιρας την Παρασκευή στο κλειστό, αφού ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Αναλυτικά:

«Δυστυχώς αντι να προετοιμαζόμαστε για την αυριανή εκδρομή στο εξοχικό και να μιλάμε για τα αυτονόητα πως δεν μπορούν να καλυφτούν οι ανάγκες του Πράσινου Λαού με τα μόλις 923 εισιτήρια που μας αναλογούν, ασχολούμαστε ξανά με το γελοίο μέτρο της ταυτοποίησης. Καλούμε εκ νέου τις διοικήσεις των ομάδων να δουν το θέμα γιατί ο κόσμος ολοένα και απομακρύνεται από τα γήπεδα.

Εμείς θέλουμε να συγχαρούμε όλο αυτό τον κόσμο που γυρίζει την πλάτη στο φακέλωμα. Παράλληλα τον καλούμε να πλημμυρίσει τους συνδέσμους αύριο για να στείλουμε ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Την Παρασκευή παίρνουμε τον δρόμο για το ελευθέρια για να σπρώξουμε τους πετοσφαιριστές μας στην νίκη. Στις 20:00 εκεί γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρό.

Τέλος, το Σάββατο δίνουμε βροντερό παρών στο ΓΣΠ στον αγώνα με τον άρη. Όλοι μαζί να πάρουμε άλλη μια νίκη.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9».