Home TOP NEWS Παρουσιάστηκε επετειακό λογότυπο

Παρουσιάστηκε επετειακό λογότυπο

 


Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 70χρονα του Συλλόγου, η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρουσίασε στην πρώτη επίσημη εκδήλωση, το επετειακό λογότυπο της ομάδα μας το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε όλη την καμπάνια των εορτασμών.

Φιλοτεχνήθηκε από τον Γιώργο Βασιλείου και επελέγη από ειδική επιτροπή μέσα από περίπου 50 προτάσεις φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι οποίες είχαν υποβληθεί στο πλαίσιο σχετικού διαγωνισμού.
Περιγραφή

Ο δημιουργός σχεδίασε ένα λογότυπο σε μοντέρνα γραμμή, συνδυάζοντας τον αριθμό 70, όσα είναι τα χρόνια ζωής και δράσης που συμπληρώνει φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στη σύνθεση δίδεται ανοδική κλίση, ως συμβολισμός της ανοδικής πορείας που είχε ο Σύλλογος, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του. Διακοσμείται με δάφνη, διαχρονικό σύμβολο δόξας και τιμής. Περιλαμβάνει το έμβλημα του Συλλόγου, το τριφύλλι και την Κύπρο, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι περιορισμένη τοπικά, αλλά είναι ομάδα με οπαδούς σε όλο το νησί μας. Τα δύο χρυσά αστέρια παραπέμπουν στους 20+ τίτλους πρωταθλήματος, που έχει κατακτήσει η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ.