Home TOP NEWS Πέτεφ: «Όταν εγώ κτίσω την ομάδα θα δείτε μία διαφορετική ΟΜΟΝΟΙΑ»

Πέτεφ: «Όταν εγώ κτίσω την ομάδα θα δείτε μία διαφορετική ΟΜΟΝΟΙΑ»


Ο Ιβάιλο Πέτεφ θεωρεί πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και χαρακτήρισε άσχημο το αποτέλεσμα κόντρα στη Δόξα ενώ δέχθηκε ερωτήσεις για το μέλλον.

Πέτεφ: «Νομίζω πως το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθεια. Το κακό είναι πως από δυο λάθη δεχθήκαμε δυο γκολ. Ειδικά το πρώτο γκολ δεν παίχθηκε φέαρ πλέι από τη Δόξα. Ο Φραγκέσκου έχει κάταγμα στο πόδι και ο Φιλιώτης διάστρεμμα. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο»

Για τις επιλογές παικτών:

«Είναι δική μου απόφαση. Έχω διαφορετικό πλάνο για την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού βγήκαμε από το κύπελλο. Για αυτό χρησιμοποίησα νεαρούς παίκτες, να δω πόσο μπορώ να υπολογίζω σε αυτούς. Αυτό είναι αποκλειστικά δική μου απόφαση. Για τη δεύτερη ερώτηση, πρέπει να δούμε τα δικά μας αποτελέσματα, δεχθήκαμε 3 γκολ από δικά μας λάθη, είδαμε τους παίκτες μας να προσπαθούν όταν μείναμε πίσω στο σκορ. Σε κάποιες στιγμές μας έλειπε και η πείρα και η τεχνική, αλλά αυτά τα παιδιά όσο συνεχίζουν θα παίζουν με παραπάνω αυτοπεποίθηση».

Για το εάν θα συνεχίσει:

«Όταν εγώ κτίσω την ομάδα, όταν κάνω και την προετοιμασία θα δείτε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πολύ διαφορετική. Θα δείτε επίσης πως αυτή η ομάδα θα παίζει όπως θέλει ο κόσμος. Έτσι αγωνίζονταν όλες οι ομάδες μου».

Για τις στιγμές στον πάγκο της ομάδας μας και την αποχώρηση των 3 παικτών:

«Νομίζω σε αρκετά μεγάλο βαθμό αλλάξαμε την εικόνα της ομάδας. Ήταν δική μου απόφαση να φύγουν οι 3. Κάνω ότι νομίζω πως είναι σωστό».

Για το που θα τερματίσει η ομάδα:

«Μείνανε δέκα παιχνίδια ως το τέλος και για μένα το πιο σημαντικό είναι όποιος παίζει να δίνει 100%, το αποτέλεσμα θα το δούμε το Μάιο».

Χατζηλούκας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά αγωνιστικά και όχι μόνο προβλήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να κερδίσουν».