Home TOP NEWS Πέτεφ: “Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, βλέπουμε μπροστά”

Πέτεφ: “Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, βλέπουμε μπροστά”


Ικανοποιημένος με τη νίκη ο Ιβάιλο Πέτεφ, που κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας. Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς και το σημαντικό είναι να επαναφέρουμε τους παίκτες ενόψει Δόξας, είπε χαρακτηριστικά, που δεν είπε λέξη για το αιώνιο.

Ιβάιλο Πέτεφ: “Καλησπέρα. Πάντα είσαι χαρούμενος όταν βλέπεις καλούς φίλους και ο Νίκος είναι τέτοιος. Του εύχομαι ότι καλύτερο και να πετύχει το στόχο του. Όσον αφορά το παιχνίδι είχαμε ευκαιρία να προηγηθούμε από το πρώτο λεπτό αλλά το πετύχαμε λίγο αργότερα. Συνεχίσαμε να ψάχνουμε χώρους για να μπούμε στη περιοχή του Άρη. Κάποιες στιγμές το πετυγχαίναμε άλλες όχι. Στο δεύτερο μέρος μετά το 2ο γκολ ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Συγχαρητήρια στον Άρη γιατί προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε 3 σημαντικούς βαθμούς, μπράβο στους παίκτες και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έδωσε το παρόν του στο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι να επαναφέρουμε τους παίκτες ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης.”

Νίκος Παναγιώτου: “Καλησπέρα. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διανύει καλή περίοδο και είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Ήρθαμε εδώ με στόχο το κέρδος. Δυστυχώς όμως για ακόμα μια φορά το κομμάτι των στατικών μας στοίχισε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ψάξαμε κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ σε μια αντεπίθεση μας σκότωσε και εκεί έπρεπε να ρισκάρουμε, με αποτέλεσμα να δεχθούμε και 3ο. Από σήμερα ξεκινάμε δουλειά για το επόμενο, αυτό είναι στο παρελθόν.”