Home TOP NEWS Πληροφορίες για το ναυάγιο της μεταγραφής

Πληροφορίες για το ναυάγιο της μεταγραφής

 


Μια μεταγραφή που εδώ και μέρες φωτογραφιζόταν ως βέβαιη, εν τέλη χάλασε. Ο Φάνος Κατελάρης θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον μια μεταγραφική για να κάνει το βήμα του εξωτερικού, γιατί οι συνομιλίες ΟΜΟΝΟΙΑΣ-Λούγκο δεν είχαν τελικά θετικό αποτέλεσμα. Η υπόθεση ήταν από την αρχή περίεργη, γιατί ενώ βγήκαν μαζεμένες πληροφορίες σχετικά με τα ποσά που συμφωνήθηκαν (που είναι συνήθως το πιο βασικό) έμοιαζε στάσιμη. Χθες χάλασε οριστικά, παρότι οι πληροφορίες λένε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδέχθηκε την πρόταση.

Καταρχάς είχε γίνει γνωστό από τα πρώτα στάδια των συνομιλιών, ότι η Λούγκο, για λόγους σάλαρυ καπ αλλά και για να μην δώσει σε απευθείας το ποσό, ήθελε να πληρώσει σε δόσεις. Συγκεκριμένα μετά από διαπραγματεύσεις, συμφωνήθηκε πως οι Ισπανοί θα πλήρωναν 200 χιλιάδες το καλοκαίρι, και άλλες 200 σε δυο δόσεις. Επίσης αν έπαιζαν στα πλέι οφ ανόδου θα έδιναν άλλες 50 και αν ανέβαιναν στην Λα Λίγκα θα έδιναν 150 επιπλέον, ενώ θα πλήρωναν όλο το ποσό (τις 600 χιλιάδες δηλαδή) απευθείας. Όλα αυτά είχαν συμφωνηθεί σε προφορικό επίπεδο.

Δυο μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής Ισπανοί απέστειλαν και επίσημα την πρόταση που επισημοποιούσε τα πιο πάνω. Σε αυτήν πρόσθεσαν ένα μάλλον περίεργο όρο, που έλεγε πως αν διαβαθμιστούν για οποιοδήποτε λόγο, ο Φάνος Κατελάρης επιστρέφει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και η ομάδα μας υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό των 200 χιλιάδων. Το Δ.Σ. αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση, παρότι εμπεριείχε ρίσκο, γιατί έχει ανάγκη τα χρήματα και γιατί ο παίκτης ήθελε να πάει. Ενημέρωσαν σχετικά και τη Λούγκο.

Οι Ισπανοί εξέπληξαν και απάντησαν ότι ο Κατελάρης είναι απλώς ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζονται και μάλιστα πως δεν αποτελεί προτεραιότητα τους. Όσο περίεργη κι αν είναι αυτή η πληροφορία, ειδικά από τη στιγμή που το σήριαλ κρατάει μέρες, ενισχύεται και από δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνιση τους στην Ισπανία (φωτογραφία πιο κάτω). H ΟΜΟΝΟΙΑ περίμενε μέχρι το μεσημέρι για να δει κατά πόσον μπλοφάρουν οι Ισπανοί, ή κατά πόσον ο πρώτος στόχος τους ναυάγησε, αλλά η Λούγκο δεν επανήλθε ποτέ.

Τα πιο πίσω αποτελούν προϊόν πληροφοριών από πηγές κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και δημοσιευμάτων στην Ισπανία. Οι μόνοι που μπορούν να πουν ακριβώς τι ισχύει και τι όχι, είναι η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.