Home TOP NEWS Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 23ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 23ης αγωνιστικής

 


Αγώνες Πρωταθλήματος μεσοβδόμαδα και πάλι, αφού το Σαββατοκύριακο δεν είχαμε δράση λόγω της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε δύο δόσεις θα πραγματοποιηθεί η 23η αγωνιστική, με τέσσερις αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για την Τρίτη και τρεις την Τετάρτη. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι στο “Παπ” ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση, με την ομάδα μας να θέλει να μειώσει τη διαφορά που τη χωρίζει από την “Κυρία” στη βαθμολογία.

Η δράση ξεκινάει την Τρίτη στις 17:00 από το Τσίρειο, με τον Άρη να υποδέχεται την Πάφος FC, με αμφότερες τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο το “τρίποντο” και να μην ικανοποιούνται με κάτι λιγότερο. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει μια ώρα αργότερα το Αποέλ απέναντι στον Εθνικό Άχνας, που με ήττα θα αποχαιρετίσει και μαθηματικά την Α’ Κατηγορία. Την ίδια ώρα η Νέα Σαλαμίνα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι… έξι βαθμών, που θα παίξει μεγάλη σημασία για τα κάτω στρώματα. Τελευταίο ματς της ημέρας στο “ΑΕΚ Αρένα”, με τους Λαρνακείς να αντιμετωπίζουν την Αλκή, που θα παλέψει τις πιθανότητες της για βαθμολογικό κέρδος.

Την επόμενη μέρα, πρώτα σέντρα θα έχουμε  στο ντέρμπι, με την ομάδα μας να κυνηγάει το “διπλό”, που θα έχει πολλαπλά οφέλη, με τους γηπεδούχους όμως να δείχνουν ιδιαίτερα δυνατοί, ειδικά στην έδρα τους και τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ερμή στη Λεμεσό, με τις δύο ομάδες να θέλουν για διαφορετικούς λόγους τους τρεις βαθμούς. Η αυλαία θα πέσει στο Μακάρειο, όπου ο Απόλλωνας κοντράρεται με τη Δόξα, σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 23ης αγωνιστικής:

Τρίτη 06/02/2018
17:00 Άρης-Πάφος FC (Cytavision Sports 3)
18:00 Αποέλ-Εθνικός Άχνας (Cytavision Sports 1)
18:00 Nέα Σαλαμίνα-Ολυμπιακός (Cytavision Sports 7)
19:00 AEK-Αλκή (Cytavision Sports 2)

Τετάρτη 07/02/2018
17:00 Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ (Cytavision Sports 1)
18:00 AEΛ-Ερμής (Cytavision Sports 3)
19:00 Δόξα-Απόλλωνας (Cytavision Sports 2)

Δείτε ακόμη: Τα στατιστικά της ομάδας μας και η βαθμολογία του Πρωταθλήματος