Home TOP NEWS Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 24ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 24ης αγωνιστικής

 


Χωρίς σταματημό συνεχίζεται η δράση στο Πρωτάθλημα, με το ποδοσφαιρικό τριήμερο που ακολουθεί να περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις. Μόλις τρεις στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, κάθε βαθμός είναι σημαντικός, ιδιαίτερα στα κάτω στρώματα, όπου ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τον Εθνικό Άχνας στον απευθείας υποβιβασμό. Όσον αφορά την πρώτη εξάδα, ξεκαθάρισε ποιες ομάδες πέρασαν, όμως κάθε θέση παίζεται ακόμη.

Η δράση ξεκινάει από το Δασάκι το Σάββατο στις 16:00, με τον αδιάφορο βαθμολογικά πλέον Εθνικό Άχνας να υποδέχεται τη Δόξα, που θέλει να μαζέψει περισσότερους βαθμούς ενόψει της β’ φάσης. Μια ώρα αργότερα στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ ως το μεγάλο φαβορί υποδέχεται τον Άρη, στοχεύοντας να πάρει το “τρίποντο”, με την “ελαφρά ταξιαρχία” να παίζει από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή. Τελευταίο ματς της μέρας αυτό ανάμεσα σε Ερμή και Νέα Σαλαμίνα, με αμφότερες τις δύο ομάδες να θέλουν νίκη για να ξεφύγουν περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Πρώτο παιχνίδι την Κυριακή αυτό στην Πάφο, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί το Αποέλ, που αν και πρωτοπόρο δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Συνέχεια με δύο δυνατά ματς, εκ των οποίων το ένα ντέρμπι, όπου ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει στο Τσίρειο την ΑΕΚ. Στην άλλα αναμέτρηση, η Ανόρθωση ταξιδεύει στη Λευκωσία για να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό, που θέλει να έχει βαθμολογικό κέρδος.

Η αυλαία θα πέσει τη Δευτέρα στη Λάρνακα, όπου η Αλκή κοντράρεται με την ΑΕΛ, με αμφότερες τις δύο ομάδες να θέλουν νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 24ης αγωνιστικής:

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου
16:00 Εθνικός Άχνας-Δόξα (Cytavision Sports 1)
17:00 ΟΜΟΝΟΙΑ-Άρης (Primetel)
18:00 Ερμής-Νέα Σαλαμίνα (Cytavision Sports 7)

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου
15:00 Πάφος FC-Αποέλ (Cytavision Sports 1)
17:00 Απόλλωνας-ΑΕΚ (Primetel)
17:00 Ολυμπιακός-Ανόρθωση (Cytavision Sports 1)

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου
19:00 Αλκή-ΑΕΛ (Cytavision Sports 1)

Δείτε ακόμη: Τα στατιστικά της ομάδας μας και ο βαθμολογικός πίνακας