Home TOP NEWS Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 26ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 26ης αγωνιστικής

 


Στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής του διάρκειας έφτασε το Πρωτάθλημα, με λίγες να είναι οι εκκρεμότητες που αφορούν την α’ φάση. Ήδη έγιναν γνωστές οι δύο ομάδες που υποβιβάζονται απευθείας, όπως επίσης και ποιες θα αποτελέσουν τον πρώτο όμιλο που κρίνεται ο τίτλος και τα εισιτήρια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι αναμετρήσεις έχουν τη δική τους σημασία, ενόψει των play-off που ξεκινούν την επόμενη βδομάδα.

Η δράση είναι χωρισμένη σε δύο κομμάτια, με το πρώτο να ξεκινάει το Σάββατο στις 16:00, με του ουραγό Εθνικό Άχνας να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα, που αναμένεται να έχει εύκολο έργο για τη νίκη. Δύο ώρες αργότερα θα ξεκινήσουν τα άλλα δύο ματς της ημέρας, με τον Ερμή να υποδέχεται τον βαθμολογικά αδιάφορα Άρη, ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το Αποέλ.

Πρώτο παιχνίδι της Κυριακής είναι στις 15:00, με την Αλκή ως τυπικά γηπεδούχο να παίζει κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, σε ένα ματς… έξι βαθμών, αφού αμφότερες οι δύο ομάδες είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Θα ακολουθήσει μια ώρα αργότερα το ντέρμπι στο Τσίρειο, όπου η ΑΕΛ κοντράρεται με την Ανόρθωση, που θέλει νίκη για να παραμείνει σίγουρα στην 3η θέση. Εάν η ομάδα της Αμμοχώστου δεν κερδίσει, η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία με νίκη στην Πάφο επί της τοπικής ομάδας να ανέβει ένα σκαλοπάτι στη βαθμολογία. Το παιχνίδι αυτό θα ξεκινήσει στις 18:00, αφού μια ώρα νωρίτερα αρχίσει η αναμέτρηση στο ΓΣΠ, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να υποδέχεται τη Δόξα, που λίγες μέρες νωρίτερα άφησε την ομάδα μας εκτός Κυπέλλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου
16:00 Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας (Cytavision Sports 2)
18:00 Ερμής-Άρης (Cytavision Sports 7)
18:00 Ολυμπιακός-Αποέλ (Cytavision Sports 1)

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου
15:00 Αλκή-Νέα Σαλαμίνα (Cytavision Sports 2)
16:00 ΑΕΛ-Ανόρθωση (Cytavision Sports 1)
17:00 ΟΜΟΝΟΙΑ-Δόξα (Primetel)
18:00 Πάφος FC-ΑΕΚ (Cytavision Sports 5)