Home TOP NEWS Πρώτα πρόκριση, μετά κλήρωση

Πρώτα πρόκριση, μετά κλήρωση

 


Είναι με τέτοιο τρόπο χρονικά ορισμένες η κλήρωση της επόμενης φάσης και η επαναληπτική αναμέτρηση μας με τη Δόξα, που φυσιολογικά για κάποιες ώρες -αν και ελπίζουμε λεπτά- το μυαλό μας θα είναι στα προημιτελικά. Καλό είναι να θυμόμαστε λοιπόν κατά το μεσημέρι, πως όποιον πιθανό αντίπαλο κι αν αναδείξει η κληρωτίδα, είτε αυτός ονομάζεται Αποέλ είτε ΠΑΕΕΚ, αν δεν περάσουμε το εμπόδιο της Δόξας, θα τον δούμε να παίζει από την τηλεόραση.

Με το σκορ του πρώτου αγώνα δεδομένο και αρνητικό, δεν μας παίρνει ούτε ένα δευτερόλεπτο να σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο πέραν της ομάδας της Κατωκοπιάς. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα, πρέπει να ψάξουμε την ανατροπή γιατί η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε και ιδιαίτερο χρόνο για χάσιμο. Θέλουμε νίκη με δύο τέρματα διαφορά και για να το πετύχουμε, πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί μπροστά και προσεκτικοί πίσω. Ε, αν σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο, κάπου θα γίνει το λάθος και δεν μας παίρνει.

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στο πρωτάθλημα, ο θεσμός του κυπέλλου έχει τεράστια σημασία όχι μόνο για τη φετινή, αλλά και για την επόμενη χρονιά. Αλίμονο αν αφήσουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί. Πάμε για την πρόκριση, μετά θα δούμε.