Home TOP NEWS Σε γήπεδο, κλειστό και… fan club

Σε γήπεδο, κλειστό και… fan club

 


Για το πρόγραμμα της εβδομάδας που μπήκαμε ενημέρωσε η ΘΥΡΑ 9 και αυτό περιλαμβάνει μια παρουσία στο γήπεδο, άλλη μια σε κλειστό, ενώ θα… κλείσει από το fan club. Οι οργανωμένοι θα δώσουν το παρών τους την Τετάρτη στο ΓΣΠ και την Πέμπτη στο “Ελευθερία” για να στηρίξουν τις ομάδες ποδοσφαίρου και φούτσαλ αντίστοιχα, όμως θα τηρήσουν αποχή από το αιώνιο ντέρμπι του Σαββάτου. Για αυτό το λόγο έκαναν κάλεσμα στον κόσμο να πάει να δει το παιχνίδι στον κεντρικό σύνδεσμο, αλλά και σε όλα τα “πράσινα” οικήματα του νησιού. Η ανακοίνωση:

«Γεμάτη εβδομάδα με αρκετές υποχρεώσεις, καλούμε τα μέλη μας αλλά και τον υπόλοιπο Πράσινο Λαό οπως σταθεί ξανά στην πρώτη γραμμή.

Ξεκινούμε δυναμικά την Τετάρτη με τον αγώνα κυπέλλου απέναντι στην δόξα στις 17:00 στο ΓΣΠ. Συνεχίζουμε την Πέμπτη στο φούτσαλ απέναντι στην ανόρθωση και μπαίνουμε για τα καλά σε ρυθμούς με τους αιώνια ξυλοφορτωμένους απο την Παρασκευή στο καθιερωμένο pregame party. Το Σάββατο πλημμυρίζουμε τον κεντρικό και ντύνουμε για άλλη μια φορά την Λευκωσία στα πράσινα.

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9».