Home TOP NEWS Στόχος των οργανωμένων η δημιουργία κοινού συνδυασμού

Στόχος των οργανωμένων η δημιουργία κοινού συνδυασμού

 


Να αποφευχθούν οι εκλογές και να γίνει ένα κοινό Διοικητικό Συμβούλιο μεταξύ των ενδιαφερομένων για την προεδρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έβαλαν ως στόχο οι οργανωμένοι, στην αποψινή ανοικτή συγκέντρωση στο οίκημα τους. Η Θύρα 9 ανέλυσε τις θέσεις της και τόνισαν τα μέλη της πως δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο ενότητα μέσω κοινού συνδυασμού.

Η ανταπόκριση του κόσμου απόψε ήταν πάρα πολύ μεγάλη και συζητήθηκαν πολλά για το μέλλον της ομάδας. Όλοι συμφώνησαν πως τα ονόματα που ακούγονται αλλά και οι συνδυασμοί που θέλουν να εμπλακούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θα πρέπει να κάτσουν μαζί στο τραπέζι αφού ο στόχος όλων είναι κοινός, να μπορέσει ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα. Περισσότερο αναφέρθηκαν τα ονόματα των κων Κατσουρίδη και Δημητρίου ενώ οι οργανωμένοι σε καμία περίπτωση δεν συζητάνε εμπλοκή ανθρώπων που έχουν σχέση με άλλους συλλόγους ή με το παρασκήνιο.

Στόχος των επόμενων ημερών όπως είπαμε πιο πάνω είναι να μην έχουμε εκλογές αλλά ένα Διοικητικό Συμβούλιο μεταξύ όλων όσων ενδιαφέρονται σοβαρά και μαζί ενωμένοι να κάνουμε την αρχή για την αλλαγή τον Απρίλιο.