Home TOP NEWS Τα 10 ματς του Πέτεφ

Τα 10 ματς του Πέτεφ

 


Δύο μήνες στον πάγκο της ομάδας μας συμπληρώνει αυτή τη βδομάδα ο Ιβάιλο Πέτεφ. Ο Βούλγαρος τεχνικός δικαιούται να περηφανεύεται για τα στατιστικά του στην ομάδα μας καθώς εδώ και 10 ματς έχει μαζέψει τους 25 από τους 30 διαθέσιμους βαθμούς και μετράει μόλις δύο απώλειες. Η μία ισοπαλία στο πρώτο τους παιχνίδι και η δεύτερη, ήττα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Βλέποντας την βαθμολογία των τελευταίων 10 αγωνιστικών, είναι σαν να κάνεις εικόνα τα όσα λέει ο Πέτεφ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ομάδα του. Στο Γέρι ήρθε άλλη φιλοσοφία, ο Πέτεφ εντόπισε τις αδυναμίες ενώ κατάφερε να “ξυπνήσει” και τον εγωισμό των παικτών του που πλέον εμφανίζονται διψασμένοι για επιτυχία.

Οι πράσινοι με τον Πέτεφ στον πάγκο παίρνοντας τη βαθμολογία των τελευταίων 10 αγωνιστικών, βρίσκονται στη 2η θέση με 25 βαθμούς, δύο κάτω από το Αποέλ που μάζεψε 27, αρκετούς βέβαια σε παιχνίδια που δεν χρειάστηκε καν να ιδρώσουν οι παίκτες του (όπως για παράδειγμα με τη Δόξα).

Τα νούμερα επιβεβαιώνουν το αγωνιστικό ανέβασμα της ομάδας μας στο Β’ Γύρο όμως το πιο σημαντικό είναι να υπάρξει συνέχεια ώστε να οδηγήσουν εκεί που θέλουμε την ομάδα μας.