Home TOP NEWS Η τακτική βγάζει εντεκάδα

Η τακτική βγάζει εντεκάδα

 


Ένα δύσκολο και καθοριστικό για τη συνέχεια ντέρμπι έχουμε μπροστά μας με αντίπαλο την Ανόρθωση. Δύσκολο γιατί η ομάδα της Αμμοχώστου διαθέτει μια σκληροτράχηλη ομάδα με καλή αμυντική γραμμή και καθοριστικό γιατί είναι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα όσο αφορά τη δυναμική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ως προς το καλύτερο αν κερδίσει ή ως προς το χειρότερο αν χάσει.

Πάντως, αναλόγως το πως θέλει να προσεγγίσει το παιχνίδι ο κόουτς, θα κάνει και τις απαραίτητες αλλαγές στην εντεκάδα. Το 4-4-2 είναι δεδομένο, ωστόσο εάν ο Ιβαίλο Πέτεφ θέλει να παρατάξει την ομάδα λίγο πιο συντηρητικά, ίσως να δούμε Μαρκάσα στο φτερό και Κατελάρη στα χαφ, πλάι στον Άλεξ Σοάρες, που σίγουρα επιστρέφει στην εντεκάδα μετά την τιμωρία ενώ ο Μαδούρο θα απουσιάζει λόγω καρτών. Από την άλλη, ίσως επιλέξει ένα πιο γρήγορο σχήμα για να κτυπήσει το παιχνίδι με αντεπιθέσεις, περνώντας στο παιχνίδι ένα εκ των Κιπιάνι ή Αντώνια, και μεταφέροντας τον Μαρκάσα στο κέντρο για να βοηθήσει με τα τρεξίματα του.

Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι θα χρειαστεί ψυχή, ένταση και συγκέντρωση σε όλο το ενενηντάλεπτο, για να καταφέρουμε να φύγουμε με το διπλό από το “Αντώνης Παπαδόπουλος”.