Home TOP NEWS Θα συνεχίσει το rotation

Θα συνεχίσει το rotation

 


Ξεκουράστηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια με Ανόρθωση και Άρη, κάποιοι λόγω καρτών κάποιοι σκόπιμα για να προφυλαχθούν και να πάρουν ανάσες. Επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό με τη Δόξα για το θεσμό του κυπέλλου και ο Ιβάιλο Πέτεφ φαίνεται ότι θα συνεχίσει το rotation μιας και ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, το τριφύλλι δίνει τον πρώτο αγώνα για το κύπελλο την Τετάρτη στις 17:00 και ακολουθεί το αιώνιο το Σάββατο για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα την Τετάρτη 21/02 θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός του κυπέλλου με τη Δόξα ενώ η κανονική διάρκεια κλείνει με παιχνίδι απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

Όλα τα πιο πάνω παιχνίδια αφορούν τον μήνα Φεβρουάριο και γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί ο Βούλγαρος θα επιχειρήσει να δώσει ανάσες σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει κουπί όλη τη χρονιά. Κοντά είναι και η Β’ φάση του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα έχουμε μόνο ντέρμπι, και ο κόουτς γνωρίζει ότι πρέπει να έχει τα πόδια των ποδοσφαιριστών του όσο πιο φρέσκα γίνεται.