Home TOP NEWS Θα το ζήσει από μακριά ξανά αλλά θέλει να είναι διαφορετικό

Θα το ζήσει από μακριά ξανά αλλά θέλει να είναι διαφορετικό

 


Τιμωρημένος είναι ως γνωστό ο Ιβάιλο Πέτεφ και μετά το ντέρμπι με το Αποέλ, από την κερκίδα θα δει και τον επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στη Δόξα, και αυτό γιατί αυτοί που ελέγχουν το ποδόσφαιρο στο νησί δεν αφήνουν τίποτα στη τύχη.

Ο Βούλγαρος τεχνικός δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του από τον πάγκο στο αιώνιο ντέρμπι και δυστυχώς από μακριά θα δει και τον πολύ κρίσιμο αγώνα στο Μακάρειο την ερχόμενη Τετάρτη. Ο κόουτς από χθες προσπαθεί εμψυχώσει στους παίκτες του και να επαναφέρει το θετικό κλίμα στο Γέρι το οποίο θα βοηθήσει ώστε να έρθει η ανατροπή και η ομάδα να προχωρήσει στον θεσμό του Κυπέλλου.

Το κύπελλο είναι η μοναδική διέξοδος για διάκριση και ο τεχνικός του τριφυλλιού ετοιμάζει την ομάδα του κατάλληλα ώστε στο γήπεδο να έχουν τα στοιχεία που χρειάζεται για να πετύχουν μία μεγάλη νίκη και μαζί την πρόκριση τους στην επόμενη φάση. Αυτοσυγκέντρωση για 90 λεπτά ή 120 αν χρειαστεί, να μην γίνουν εύκολα λάθη στην άμυνα και ψυχραιμία στην επίθεση είναι πράγματα για τα οποία ήδη μίλησε με τους παίκτες του. Είναι οι ίδιοι ποδοσφαιριστές άλλωστε που εδώ και ένα δίμηνο άλλαξαν την εικόνα της ομάδας και αυτό το καλό πρόσωπο θέλει ο προπονητής να δει την Τετάρτη, έστω και από μακριά.