Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: «Δεν υπάρχουν μεσσίες μην πιστεύετε σε ψεύτικα λόγια»

ΘΥΡΑ 9: «Δεν υπάρχουν μεσσίες μην πιστεύετε σε ψεύτικα λόγια»

 


Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9, στην οποία στέλνει μήνυμα ενότητας ενόψει της επόμενης μέρας στο σύλλογο. Αναλυτικά:

Αυτό που βγήκε από την χθεσινή Ανοικτή Συγκέντρωση είναι η ανάγκη για ΕΝΟΤΗΤΑ. Έχουμε πάρει σαφή εντολή από τον κόσμο να συνεχίσουμε τις επαφές με όλους τους ενδιαφερόμενους και να επικεντρωθούμε στην εξεύρεση ενός ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Κύριοι τα πράγματα είναι δύσκολα με τα σημερινά δεδομένα θεωρούμε ότι δεν θα βρεθεί συνδυασμός να κατεβεί στις εκλογές και πολύ πιθανόν να μην περάσουμε και τα κριτήρια. Αφήστε της ανούσιες συζητήσεις στα facebook και επικεντρωθείτε όλοι στην προσπάθεια εξευρέσεις συνδυασμού που θα διαχειριστεί αυτή την τεράστια κρίση.

Δεν υπάρχουν μεσσίες μην πιστεύετε σε ψεύτικα λόγια κάποιοι δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν και άλλοι όταν έχουν πλήρη εικόνα των δυσκολιών θα κάνουν πίσω και δεν θα αρπάξουν το σίδερο που καίει. Δεν αδικούμαι κανένα γιατί ξέρουμε από πρώτο χέρι την σοβαρότητα της κατάστασης. Δεν τους αδικούμαι γιατί αντιλαμβανόμαστε την δυσκολία του να φορτωθείς αυτό το βαρύ φορτίο.

Από εκεί και πέρα καλούμε ξανά τον Λαό σε ΕΝΟΤΗΤΑ αν είναι μία φορά δύσκολο λόγο των οικονομικών για κάποιο να πάρει την απόφαση να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πιστέψετε μας ότι με τον διχασμό που επικρατεί είναι 100 φορές πιο δύσκολο.

Κλείνοντας να υποσχεθούμε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα παλέψουμε να ενώσουμε όλους όσους ενδιαφέρονται για το καλό της ομάδας μας και ελπίζουμε ότι θα το πετύχουμε.

70 Χρόνια Αθλητικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Υ.Γ – Πέμπτη ώρα 19.00 ΟΛΟΙ στο Ελευθέρια να στηρίξουμε τους φουτσαλιστές μας στον κρίσιμο αγώνα με την ανόρθωση.