Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: «Ερχόμαστε ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ να πάρουμε την πρόκριση μέσα στο Μακάρειο»

ΘΥΡΑ 9: «Ερχόμαστε ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ να πάρουμε την πρόκριση μέσα στο Μακάρειο»

 


Η ΘΥΡΑ 9 εξέδωσε ανακοίνωσε και αναφέρεται περισσότερο στην αποχή από το αιώνιο ντέρμπι παρά την ήττα στο Κύπελλο, όμως οι οργανωμένοι δεν παρέλειψαν να στείλουν μήνυμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού. Αναλυτικά:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε Πράσινε Λαέ,

Δεν θα ασχοληθούμε με το χθεσινό παιχνίδι ίσως να μας έκανε και καλό, να μας προσγείωσε, να μας βοηθήσε να πορευτούμε πιο μυαλωμένα και προσγειωμένα στα επόμενα παιχνίδια. Ένα μόνο έχουμε να πούμε για τους αγώνες με την Δόξα, την ερχόμενη Τετάρτη ερχόμαστε ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ να πάρουμε την πρόκριση μέσα στο Μακάρειο.

Όσον αφορά το ντέρπι με τους χαφιέδες μένουμε πιστοί στην πάγια θέση μας για αποχή σε παιχνίδια που εφαρμόζετε η ταυτοποίηση. Δεν χρειάζονται ειδικές ανακοινώσεις και διαγγέλματα από εμάς αφού όλος ο φίλαθλος κόσμος την Κύπρου ξέρει ότι δεν υπήρχε περίπτωση η περήφανη ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ να παρευρίσκετο σε ένα τέτοιο παιχνίδι παίζοντας με τους όρους όσων κατάστρεψαν το αγαπημένο μας άθλημα.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξαμε κωλοτούμπες ΟΥΔΕΠΟΤΕ πουλήσαμε αυτό τον αγώνα, για αυτό και κανένας δεν έχει το θράσος να μας ζητήσει να αλλάξουμε την απόφαση μας. Από την άλλη όταν οι απέναντι έχουν ξεπουληθεί 100 φορές λογικό είναι να τους ζητούν να ξεπουληθούν 101.

Απευθυνόμαστε ακόμα μια φορά στο Πράσινο Λαό και του ζητάμε να συνεχίσει να κρατά αυτή την περήφανη στάση ενάντια στο μέτρο της ταυτοποίησης και να απέχει από το παιχνίδι του Σαββάτου. Σε αυτά τα παιχνίδια που καιγόμαστε να πάμε πρέπει να σφίξουμε την καρδιά μας και να μείνουμε σπίτι για να κερδίσουμε την παρουσία μας σε όλα τα μελλοντικά ντέρπι.

Δεν απέχουμε απλά αλλά στήνουμε το δικό μας γήπεδο στο Κεντρικό με τους δικούς μας νόμους χωρίς μπάτσους και καταστολή. Από το μεσημέρι ανάβουν τα κάρβουνα και ξεκινά το πάρτυ με αδέλφια από όλες τις πόλεις να γεμίζουν τον Κεντρικό. Στις 17.00 παρακολουθάμε τον αγώνα μέσα από γιγαντοθόνες με συνθήματα και ποτό.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9

Υ.Γ 1 – Απόψε στις 19.00 ΟΛΟΙ στο Ελευθέρια να στηρίξουμε τους Φουτσαλιστές μας στον αγώνα ενάντια στην ανόρθωση.

Υ.Γ 2 – Οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά. Όσο τις χτυπάς τόσο βαθύτερα μπαίνουν. Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν