Home TOP NEWS Τι θα επιλέξει για πίσω;

Τι θα επιλέξει για πίσω;

 


Γνωστά τα όσα έγιναν στην περίπτωση του Φάνου Κατελάρη και είτε έτσι είτε αλλιώς, ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Επομένως, ο ποδοσφαιριστής τίθεται αυτόματα στη διάθεση του Ιβάιλο Πέτεφ για το σημαντικό αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση.

Ο Φάνος χρησιμοποιήθηκε τις πλείστες φορές από τον Βούλγαρο ως κεντρικός αμυντικός αλλά αξίζει να τονιστεί ότι αυτό γινόταν κυρίως λόγω ανάγκης αφού με τη φυγή Φαμπρίσιο και την ανετοιμότητα Βύντρα, δεν υπήρχαν άλλες επιλογές. Πλέον ο Ελλαδίτης είναι έτοιμος, ο Γουίλιαμ Σοάρες υγιέστατος ενώ και ο Εκίθα ανεβαίνει σιγά σιγά, παρόλο που θεωρούμε απίθανο να χρησιμοποιηθεί στο προσεχές ντέρμπι.

Μάλλον θα περιμένουμε να δούμε μέχρι την τελευταία στιγμή τι θα επιλέξει ο Πέτεφ. Θα ξεκινήσει με Βύντρα και Σοάρες, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, και θα χρησιμοποιήσει τον Κατελάρη στα χαφ ή θα του δώσει θέση σαν κεντρικός αμυντικός, εκτοπίζοντας έναν εκ των προαναφερθέντων; Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο ο νεαρός να μείνει στον πάγκο και να δώσει βοήθειες ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.