Home TOP NEWS Ξεκίνησαν την προετοιμασία για το επόμενο… μεγάλο “διπλό”

Ξεκίνησαν την προετοιμασία για το επόμενο… μεγάλο “διπλό”

 


Μετά το ρεπό που παραχωρήθηκε χθες, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επέστρεψαν στο “Ηλίας Πούλλος και ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Στο πρόγραμμα των “πράσινων” υπάρχουν καθημερινές προπονήσεις, μέχρι τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Ήδη η τεχνική ηγεσία έχει αρχίσει να καταστρώνει το πλάνο για το ματς, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να πετύχει άλλο ένα… μεγάλο “διπλό”, έπειτα από αυτό στη Λεμεσό απέναντι σε άλλη ομάδα της εξάδας.

Όσον αφορά το ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι σε σχέση με αυτό που προηγήθηκε πριν λίγες μέρες, απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, μια αλλαγή στην αποστολή είναι δεδομένη. Ο Άλεξ Σοάρες επιστρέφει μετά την τιμωρία λόγω καρτών, την οποία έχει τώρα να εκτίσει ο Χέντβιγκες Μαντούρο. Σχεδόν βέβαιη είναι και η απουσία του Νικολάι Μιχαΐλοφ, που αν και οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, τις επόμενες μέρες θα διαφανεί όσο χρόνο θα χρειαστεί για να επιστρέψει.

Μοιρασμένες οι πιθανότητες για να συμπεριληφθούν στην αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Αμμοχώστου έχουν άλλοι δύο “πράσινοι”. Ο Κανού ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος και παράλληλα αξιολογείται η κατάστασή του, ενώ όσον αφορά το νεοφερμένο στην ομάδα Σόλομον, ο Ιβάιλο Πέτεφ θα κρίνει μέσα από τις προπονήσεις που ακολουθούν εάν τον χρειάζεται στον πάγκο. Πάντως η εγγραφή του στο ρόστερ έχει ολοκληρωθεί, αφού έφτασαν τα απαραίτητα έγραφα που ζητάει πάντα η ομοσπονδία.