Home TOP NEWS Ζελιάσκοφ: “Αν είχαμε τύχη στην αρχή…”

Ζελιάσκοφ: “Αν είχαμε τύχη στην αρχή…”


Μπράβο στους παίκτες είπε ο βοηθός του Ιβάιλο Πέτεφ που τους χαρακτήρισε παλικάρια. Ο βοηθός προπονητή είπε πως η ομάδα μας αν είχε τύχη και δεχόταν τα γρήγορα 2 γκολ τότε μπορούσε να πάρει αυτό που ήθελε.


Ζελιάσκοφ: “Είμαι εδώ για να σας πω την άποψη μου για το ματς. Θα αναλύσω κυρίως τη δική μου ομάδα. Θέλω να πω μπράβο στους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το σημερινό ματς, ήταν παλληκάρια. Αν είχαμε λίγη τύχη τα πρώτα 15 λεπτά που χάναμε 2-0 και τρέχαμε να πάρουμε κάτι θετικό, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θέλω να πω πως σε όλο το ματς είμαστε καλύτεροι και είχαμε καλές ευκαιρίες. Θέλω να επαναλάβω το ευχαριστώ στους παίκτες μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Καλή συνέχεια στο Αποέλ”

Δώνης: “Καλησπέρα και από μένα. Είναι σημαντικό για μας που απομένει άλλο ένα παιχνίδι για να τελειώσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια πριν τα πλέι οφ. Ήταν πολύ σημαντικό το ματς και οι 3 βαθμοί. Νομίζω το ζητούμενο για μας σε ένα τέτοιο ματς που η ατομική μας απόδοση δεν ήταν καλή, ήταν η νίκη και την πήραμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε καλύτερα από μας είχε τον έλεγχο, αλλά με 2 ωραία γκολ μπήκαμε μπροστά. Μετά θεωρώ πως είχαμε έλεγχο χωρίς να δεχόμαστε απειλές. Για άλλη μια φορά δεν είμαστε σταθεροί, είτε στο πρώτο γκολ είτε και σε κάποιες άλλες φάσεις. Στην επανάληψη, αυτό που φαινότανε ήταν πως είμαστε πιο σταθεροί σαν ομάδα. Αν δούμε και τις ευκαιρίες, αν εξαιρέσουμε τη φάση που βάλαμε τον αντίπαλο τετ α τετ,είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στο ανοιχτό γήπεδο. Είχαμε αμυντική σταθερότητα και κερδίσαμε. Μπορώ να πω πως κρατάμε τους βαθμούς και προχωράμε. Καλή συνέχεια”