Home TOP NEWS Ζελιάσκοφ: “Είναι δύσκολο να βρω λέξεις και να το εξηγήσω”

Ζελιάσκοφ: “Είναι δύσκολο να βρω λέξεις και να το εξηγήσω”


Δεν μπορούσε να εξηγήσει τι πήγε λάθος στα δύο ματς με τη Δόξα, ο βοηθός προπονητή της ομάδας μας Αλέξι Ζελιάσκοφ. Πρέπει να βρούμε την αιτία, τόνισε.

«Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις μετά από έτσι παιχνίδια. Προσωπικά είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Ότι και να πω δεν είναι αρκετό. Είναι δύσκολο να βρω λέξεις να πω γιατί παίξαμε τόσο τραγικά και στα δυο παιχνίδια. Δεν ξέρω αν είναι υποτίμηση αντιπάλου ή αν μας επηρέασαν οι απουσίες. Πρέπει να βρούμε την αιτία που παρουσιαστήκαμε έτσι, πρέπει να βελτιωθούμε. Είναι σημαντικό να βρούμε γιατί ήρθε αυτή η έκπληξη και να διορθωθούμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το Κύπελλο ήταν ο πρώτος μας στόχος, πρέπει να βρούμε τι πήγε λάθος. Δεν πρέπει να πούμε τώρα γιατί έγινε αυτό, πρέπει να το μελετήσουμε και να πούμε γιατί μείναμε έξω».

Για τον Μαργκάσα το σχόλιο ήταν πως ήταν απόφαση του προπονητικού τιμ. Επίσης ενημέρωσε πως ο Ρενάτο είχε πρόβλημα με το γόνατο του την περασμένη βδομάδα.

Χατζηλούκας: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που τελείωσαν αυτό που άρχισαν τη περασμένη εβδομάδα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Ελπίζω να μας βοηθήσει ψυχολογικά η πρόκριση. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ».