Home TOP NEWS Αυτό που συμφωνούν όλοι

Αυτό που συμφωνούν όλοι

Για το ποια δομή πρέπει να εγκαταστήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ της νέας εποχής, υπάρχουν πολλές απόψεις και είναι όλες σεβαστές. Δεν θα ήταν φυσιολογικό να έχουμε όλοι την ίδια αντίληψη για τους τρόπους που θα επιβληθεί η οργάνωση στο σωματείο και ο διάλογος, εφόσον γίνεται με σεβασμό, είναι θεμιτός. Αυτό που φαίνεται πως βρίσκει όλο το κόσμο σύμφωνο, είναι πως θα ήταν καλύτερο να υπάρχει μόνο ένας συνδυασμός και να αποφευχθούν οι εκλογές συγκρούσεις.


Εδώ που έχουμε φτάσει, με τεράστια οικονομική τρύπα και κόσμο κουρασμένο από την άσχημη πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τους καυγάδες της τελευταίας πενταετίας, είναι δεδομένο πως απαιτείται ενότητα και ακριβώς προς αυτή τη κατεύθυνση κάλεσαν τον κόσμο και οι οργανωμένοι της ΘΥΡΑΣ 9. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο βέβαια, πρέπει να βρεθεί ένας συνδυασμός κοινής αποδοχής, που να δημιουργεί βάσιμες ελπίδες ότι κάτι θα αλλάξει και η ΟΜΟΝΟΙΑ επιτέλους θα προχωρήσει.

Είναι για αυτό το λόγο ακριβώς που καλούμε τους επιφανείς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, ανθρώπους που έχουν πετύχει επαγγελματικά, να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν. Σίγουρα δεν θα συμφωνούν στα πάντα, αλλά μπορούν να εστιάσουν σε αυτά που τους ενώνουν παρά αυτά που τους χωρίζουν.