Home TOP NEWS Από ότι φαίνεται, ξανά από το μηδέν

Από ότι φαίνεται, ξανά από το μηδέν

 


“Ας μην κατακτήσουμε το πρωτάθλημα από την πρώτη, αλλά ας κτίσουμε τουλάχιστον κορμό”, γράφουμε κάθε καλοκαίρι όταν αρχίζει χρονιά. Λίγους μήνες αργότερα, όταν στραβώνει το πράγμα, οι παίκτες που θα μείνουν την επόμενη σαιζόν είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού, έχουμε ήδη αλλάξει προπονητή και συζητάμε αν ο καινούριος πρέπει να μείνει και του χρόνου. Από ότι φαίνεται το ρόστερ και το τεχνικό τιμ της σαιζόν 2018-19 δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του 2017-18. Όπως το τελευταίο δεν είχε με του 2016-17.

Μετά την χθεσινή συνεδρία, εικάζουμε πως σύντομα θα είμαστε με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο. Όποια κατάσταση κι αν βρήκε ο Πέτεφ στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τα ρεζιλίκια των τελευταίων εβδομάδων είναι άνευ προηγούμενου. Είπε βέβαια και πολλές αλήθειες ο Πέτεφ (και αναμένεται να πει κι άλλες αν αποδεσμευτεί) και ίσως αυτός είναι λόγος που πολλοί τον θέλουν στον πάγκο. Η ιστορία όμως έχει αποδείξει πως σπάνια την γλιτώνει ο προπονητής μέσα από τέτοιες συνθήκες. Και δεν είναι πληροφορία, είναι εικασία, αλλά δύσκολα θα μείνει θεωρούμε.

Για να περάσουμε στους παίκτες, αν εξαιρέσουμε τους Κύπριους που η λογική λέει πως η πλειοψηφία θα μείνει, για πόσους μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως θα είναι εδώ του χρόνου; 2-3 σίγουροι, 3-4 “ίσως”. Όλα θα αποφασιστούν από τον προπονητή βέβαια, όποιος κι αν είναι, αλλά αυτό δείχνουν τα δεδομένα τη στιγμή που μιλάμε, αφού έχουμε κλίκες, ξύλο και 4 παίκτες εκτός ομάδας. Ότι και του χρόνου η προσπάθεια ξεκινάει από το μηδέν.