Home TOP NEWS Η άποψη του Μαδούρο και η κριτική προς τη διοίκηση

Η άποψη του Μαδούρο και η κριτική προς τη διοίκηση

 


Ο Χέντβιγκες Μαδούρο μίλησε στο themasports και δεν φοβήθηκε ακόμα και να ασκήσει κριτική στη διοίκηση της ομάδας για το πως μεταφέρει στον κόσμο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Αναλυτικά η συνέντευξη του ποδοσφαιριστή:

Χέντβιγκες τι ένιωσες και έγινες αναγκαστική αλλαγή;
Ένιωσα ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και δεν μπόρεσα να συνεχίσω. Με εξέτασαν οι γιατροί της ομάδας και από βδομάδας θα περάσω από εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις για να δούμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού.

Εσύ νομίζεις είναι σοβαρός αυτός ο τραυματισμός;
Νομίζω δεν είναι σοβαρός τραυματισμός. Ελπίζω οι ιατρικές εξετάσεις που θα κάνω να είναι θετικές για να βοηθήσω στο επόμενο παιχνίδι.

Για τη φετινή σεζόν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τι έχεις να σχολιάσεις;
Είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς, για τους αληθινούς φιλάθλους, για τους ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτή τη σεζόν έγιναν πολλά, πάρα πολλά αρνητικά πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Πρώτα απ’ όλα πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινής με τον κόσμο. Τους αξίζει να ξέρουν τι συμβαίνει. Πιστεύω πως όταν ένας σύλλογος είναι σταθερός τότε έχεις και σταθερά αποτελέσματα. Ο σύλλογος είχε πολλά προβλήματα και αυτό δεν είναι κακό γιατί πολλοί συλλόγοι έχουν προβλήματα, αλλά να μην λένε στον κόσμο ότι όλα είναι καλά.

Τι πρέπει να γίνει πιστεύεις;
Για να λυθούν πολλά προβλήματα όλοι πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη με αξιοπρέπεια. Από τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες, από τους παίκτες μέχρι τους φυσιοθεραπευτές και από τους φυσιοθεραπευτές μέχρι τον φροντιστή. Αν αγαπάς την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα κάνεις το καλυτέρο για την ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι για τον εαυτό σου. Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια άτομα που βάζουν πρώτα τον εαυτό τους και όχι την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτά τα πράγματα επηρεάζουν τα αποτελέσματα.

Είσαι αισιόδοξος ότι μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση;
Τώρα όλα είναι αρνητικά, αλλά πιστεύω ότι θα υπάρξει αλλαγή και όλα τα αρνητικά θα φύγουν και τα θετικά θα μείνουν. Οι άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μιλούν για τον εαυτό τους, μιλούν για το καλό του συλλόγου.

Τι πιστεύεις για τον προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ;
Ο προπονητής, είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής. Πιστέψτε με. Είχα προπονητές στη Βαλένθια, τη Σεβίλλη και τον Άγιαξ και βλέπω ότι ο τρόπος που δουλεύει είναι πολύ επαγγελματικός. Πιστεύω ότι θα αλλάξει την κατάσταση στο μέλλον.