Home TOP NEWS Η αποστολή για το ματς με την Ανόρθωση

Η αποστολή για το ματς με την Ανόρθωση

 


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, της Β΄ Φάσης του πρωταθλήματος.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Νικολάι Μιχαΐλοφ, Αλέξανδρος Αντωνίου, Τζαΐλσον, Μαμαντού Καντέ, Λούκα Βύντρα, Γουίλιαμ, Φάνο Κατελάρη, Άλεξ, Κανού, Τζαρσίνιο, Δημήτρη Χριστοφή, Νικολάι Κιπιάνι, Θεόφιλους Σόλομον, Σταύρο Χριστοφόρου, Γιώργο Κακουλλή, Αντρέα Κατσαντώνη, Ράφα Λόπες, Ματ Νταρμπισάιαρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγή, Αλβμπόγκε, Χριστοδούλου, Παναγιώτου, Φραγκέσκου, Δημητρίου, Μπρέβελντ, Μαδούρο και Εκίθα.

Ο Δημητρίου έχει προσβληθεί από ίωση, ο Μπρέβελντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, ο Μαδούρο αντιμετωπίζει μυϊκή κάκωση, ο Χριστοδούλου έχει ενοχλήσεις στο ισχίο μετά από τραυματισμό στο παιχνίδι της εθνικής U19 και ο Εκίθα έχει υποστεί θλάση 2ου βαθμού στο γαστροκνήμιο, μετά το κτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός αμυντικός εκτιμάται ότι θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 6-8 βδομάδες.