Home TOP NEWS Διευκρινιστική δήλωση Τζιωνή για υποψήφιους και χρέος

Διευκρινιστική δήλωση Τζιωνή για υποψήφιους και χρέος

 


Διευκρινιστική δήλωση όσον αφορά τους υποψήφιους ενόψει των εκλογών στην ΟΜΟΝΟΙΑ και το χρέος του σωματείου πραγματοποίησε ο Αντώνης Τζιωνής. Πιο κάτω το δημοσίευμα της Στέλλας Σωκράτους στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού Super ΣΠΟΡ:

Λέγονται πολλά και διάφορα τις τελευταίες μέρες σε σχέση με τις επικείμενες εκλογές στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Θέλοντας να… ξεκαθαρίσουμε κάπως το σκηνικό, διότι δημιουργούνται εντυπώσεις, η ιστοσελιδα μας sport-fm.com.cy επικοινώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου Αντώνη Τζιωνή, ο οποίος μας ανέφερε αρχικά: «Είμαστε στη διάθεση του οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου για ενημέρωση και παροχή πληροφοριών σε σχέση με τα οικονομικά δεδομένα και τεκταινόμενα του Συλλόγου. Αυτή η ενημέρωση, ωστόσο, μπορεί να γίνεται στα πλαίσια που επιτρέπει το καταστατικό του Σωματείου. Οι πλείστοι εκ των μέχρι στιγμής ενδιαφερομένων δεν είναι μέλη του σωματείου. Δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στην επικείμενη Συνέλευση, έχουν μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει τρεις μήνες ως μέλη του Σωματείου. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι η Συνέλευση του Απριλίου είναι εκλογική και όχι καταστατική. Για οποιαδήποτε τροποποίηση του καταστατικού, ή μετασχηματισμό της υφιστάμενης δομής του σωματείου, χρειάζεται να προηγηθεί καταστατική συνέλευση, αλλά και η έγκριση της πλειοψηφίας των μελών».

Ο κ. Τζιωνής τοποθετήθηκε και γύρω από το χρέος του σωματείου: «Λέγονται πολλά τις τελευταίες μέρες, αρκετά από τα οποία δεν ευσταθούν. Όπως π.χ. ότι το χρέος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι 18 εκατομμύρια ευρώ. Αυτός ο αριθμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το χρέος είναι ελαφρώς πιο πάνω από αυτό που ανακοινώθηκε στη Συνέλευση του περασμένου καλοκαιριού. Λεπτομέρεις θα δοθούν στα μέλη στην επικείμενη Συνέλευση».