Home TOP NEWS Δύο τάσεις και μάλιστα ακραίες εντός Δ.Σ.

Δύο τάσεις και μάλιστα ακραίες εντός Δ.Σ.

‘Εντονη αναμένεται να είναι η αυριανή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κι αυτό γιατί στις τάξεις των μελών του υπάρχουν δύο τάσεις και μάλιστα εκ διαμέτρου αντίθετες. Οι δηλώσεις του Ιβάιλο Πέτεφ κατά την δημοσιογραφική διάσκεψη χθες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για μερικούς, την στιγμή που άλλοι τονίζουν πως δεν είναι δουλειά μιας διοίκησης που δεδομένα αποχωρεί, να θέτει θέμα προπονητή.


Είναι σχεδόν σίγουρο πως συγκεκριμένα μέλη κάνουν σκέψη να θέσουν αύριο θέμα απομάκρυνσης του Ιβάιλο Πέτεφ, για αγωνιστικούς και όχι μόνο λόγους. Θεωρούν πως όπως ήταν υπέρ του ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βελτιώθηκε με την άφιξη του, του χρεώνεται και η αγωνιστική κατρακύλα μετά. Θεωρούν επίσης πως με τις δηλώσεις του δεν αφήνει άλλη επιλογή.

Την ίδια στιγμή τα 4 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που προέρχονται από τον “Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ”, είναι σύμφωνα με πληροφορίες μας έτοιμα να παραιτηθούν σε περίπτωση που ληφθεί τέτοια απόφαση. Κι αυτό γιατί πιστεύουν πως ένα συμβούλιο το οποίο έχει προκυρύξει πρόωρες εκλογές και που δεν θα διεκδικήσει ξανά, δεν έχει δικαίωμα να δεσμεύσει με οποιαδήποτε απόφαση του το επόμενο συμβούλιο. Φέρνουν μάλιστα σαν παράδειγμα την πρόσληψη Νίκου Νταμπίζα από τον Δώρο Σεραφείμ, ένα μήνα πριν αποχωρήσει από το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σε περίπτωση που παραιτηθούν οι τέσσερις, η ΟΜΟΝΟΙΑ οδηγείται σε εκλογές το αργότερο 30 μέρες μετά την παραίτηση τους. Με άλλα λόγια η εκλογική συνέλευση θα έρθει μια εβδομάδα πιο νωρίς, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Πολύ πιο σημαντικό είναι πως θα πρόκειται για το πρώτο συμβούλιο με 8 συνολικά παραιτήσεις κατά τη 2χρονη θητεία του.