Home TOP NEWS Ενημέρωση για τους τραυματίες ενόψει του ντέρμπι

Ενημέρωση για τους τραυματίες ενόψει του ντέρμπι

 


Προ τον πυλών το αιώνιο ντέρμπι, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των play-off, με την ομάδα μας να προετοιμάζεται ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, όμως απ’ ότι φαίνεται κόντρα στο Αποέλ ο Ιβάιλο Πέτεφ θα έχει επιστροφές.

Ο κόουτς της ομάδας μας στις τελευταίες προπονήσεις είδε τους Νικολάι Μιχαΐλοφ και Φάνο Κατελάρη να προπονούνται κανονικά και αμφότεροι είναι στα πλάνα του για το ντέρμπι. Οι Χέντβιγκες Μαντούρο και Μάριος Δημητρίου ναι μεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Δόξα, όμως αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα, αν και φαίνεται πως προλαβαίνουν. Ο Ολλανδός είχε μυϊκή ενόχληση και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ σταδιακά αυξάνει ρυθμούς. Από την άλλη, επίσης ατομικό πρόγραμμα έκανε αυτές τις μέρες ο Δημητρίου, μετά από κτύπημα στη μέση.

Όσον αφορά το Νικολάι Κιπιάνι τώρα, έχει ενοχλήσεις στα κάτω άκρα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, όμως και αυτός σταδιακά αυξάνει ρυθμούς και μάλλον θα προλάβει το ντέρμπι. Μυϊκή ενόχληση αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Χριστοφή και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ.