Home TOP NEWS Ενημέρωση Γιώτη Δημητρίου προς τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ενημέρωση Γιώτη Δημητρίου προς τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ενημέρωση φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 02/03/18


1) Στις 22 Φεβρουαρίου ανακοίνωσα την επιθυμία μου να εξετάσω το ενδεχόμενο υποβολής υποψηφιότητας για την προεδρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

2) Στις 27 Φεβρουαρίου έδωσα στην δημοσιότητα 8 σέλιδη ανακοίνωση με τις προτάσεις μου και το πλάνο μου για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

3) Στις προτάσεις μου περιλαμβάνεται η εισήγηση ίδρυσης εταιρείας περιορισμένης ευθύνης που θεωρείται και το πιο μείζων σημασίας θέμα με αντίθετες απόψεις ανάμεσα στους οπαδούς. Έχω τονίσει ότι κατά την προσωπική μου γνώμη η ΟΜΟΝΟΙΑ με την εικόνα που δείχνει σήμερα δεν πρόκειται να επιβιώσει αν δεν ακολουθήσει τον πιο πάνω δρόμο.

4) Σκοπός της δημοσίευσης των ιδεών μου ήταν η αξιολόγηση της πιθανότητας κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την δημιουργία εταιρείας. Μέχρι στιγμής υπάρχουν τόσο θετικές απόψεις όσο και αρνητικές. Ακούω προσεκτικά και σέβομαι όλες τις απόψεις.

5) Διεξάγω καθημερινά συναντήσεις με οποιοδήποτε εμπλεκόμενο με το θέμα ΟΜΟΝΟΙΑ σε μια προσπάθεια να έχω ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης πριν πάρω την τελική μου απόφαση.

6) Έχω συναντηθεί με τον κύριο Νίκο Κατσουρίδη και είχαμε μια πολύ φιλική ανταλλαγή απόψεων για το θέμα.

7) Μέχρι στιγμής προσωπικά, δεν έχω προσέξει από κανένα άτομο έντονες συνεχείς διεργασίες για υποβολή υποψηφιότητας, όπως διαβάζω στην δημοσιότητα. Το ενδεχόμενο στην γενική συνέλευση να μην υπάρχει σοβαρή υποψηφιότητα είναι πλέον ορατό.

8) Το χρέος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανέρχεται σήμερα γύρω στα 17 με 18εκ ευρώ. Πολύ φοβάμαι ότι μέχρι το τέλος του χρόνου το χρέος αυτό θα αυξηθεί.

9) Αυτό σημαίνει ότι ο επόμενος πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για να ξοφλήσει το πιο πάνω χρέος, θα πρέπει να βρίσκει κάθε μέρα που ξημερώνει 5000 ευρώ για τα επόμενα 11 χρόνια. Δηλαδή αν όλα παν καλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν δημιουργήσει άλλο έλλειμμα στον προϋπολογισμό, το χρέος θα ξοφληθεί το 2029.

10) Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ χειρότερη απ’ ότι αντιλαμβάνεται μεγάλη μερίδα του κόσμου της.

11) Έχω ζητήσει να μου δοθούν οι επίσημες οικονομικές καταστάσεις του σωματείοu για να τις μελετήσω. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν τις έχω παραλάβει.

12) Είχα δηλώσει ότι μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα ανακοίνωνα επίσημα αν θα εμπλακώ στα διοικητικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

13) Λόγω του ότι δεν κατέστει ακόμα δυνατή η πρόσβαση στις οικονομικές καταστάσεις του σωματείου την συγκεκριμένη στιγμή μου είναι αδύνατον να αποφασίσω. Ελπίζω αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να έχω τις οικονομικές καταστάσεις για να μπορέσω να ολοκληρώσω την έρευνα μου.

Γιώτης Δημητρίου