Home TOP NEWS Επιστολή προς το Δ.Σ. από ομάδα μελών του σωματείου που διαθέτουν οικονομική...

Επιστολή προς το Δ.Σ. από ομάδα μελών του σωματείου που διαθέτουν οικονομική επιφάνεια

 


Προς: Αντώνη Τζιωνή (Πρόεδρον ΟΜΟΝΟΙΑΣ)

Έντιμε Κύριε πρόεδρε,

Θέμα : Διεργασίες για νέο διοικητικό συμβούλιο σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Είμαστε μία ομάδα μελών του σωματείου,τα οποία διαθέτουμε την οικονομική επιφάνεια και επιθυμούμε όπως διεκδικήσουμε θέση στο διοικητικό Συμβούλιο στην εκλογική συνέλευση της 13-14 Απριλίου.

Δια της παρούσης λοιπόν θα σας παρακαλούσαμε όπως με τη λήξη της θητείας της παρούσας διοίκησης εξασφαλισθούν τα ακόλουθα:

  1. Καμμία εκκρεμούσα οικονομική απαίτηση, συλλογική ή ατομική όπως μεταχρονολογημένες επιταγές προς τρίτα πρόσωπα έναντι εξασφάλισης ρευστότητας δεν θα μεταφερθεί στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Το νυν διοικητικό συμβούλιο θα είναι υποχρεωμένο να καλύψει την οποιοδήποτε απαίτηση.
    2. Η έκδοση ομολόγου από το σωματείο έναντι εξασφάλισης ρευστότητας, είναι μία γκρίζα πράξη. Παρακαλούμε όπως δεσμευτείτε ότι σε περίπτωση που η έκδοση του ομολόγου κριθεί άκυρη, η ευθύνη ανήκει στο νυν ΔΣ, υπόλογοι δε έναντι του νόμου είναι όσοι εμφανίζονται εκ μέρους της παρούσας διοίκησης ως διευθυντές της εταιρείας που έχει εκδώσει τα ομόλογα.
    3. Η δημιουργία εταιρείας η οποία να διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, μπορεί να γίνει πράξη από το νυν διοικητικό συμβούλιο κάτι το οποίο καλύπτεται από το καταστατικό. Παρακαλούμε όπως αποφασισθεί και επικυρωθεί από τη γενική εκλογική συνέλευση στις 13-14 Απριλίου.
    4. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε πιο είναι το ύψος των χρημάτων που έχουν προεισπραχθεί από το σωματείο για τα επόμενα έτη και το οποίο καλύπτει, χορηγίες, τηλεοπτικά δικαιώματα, εισιτήρια διαρκείας και συνδρομές μελών. Βέβαιοι για τη θετική σας ανταπόκριση.

Διατελούμε με εκτίμηση

ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.