Home TOP NEWS Επιτακτική η ανάγκη να προχωρήσουμε

Επιτακτική η ανάγκη να προχωρήσουμε

 


Στο γήπεδο βλέπουμε δράμα με ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Μετά από αυτό, κάτι παιδάκια ανεξέλεγκτα να παίζουν με τα νεύρα του κόσμου και την υπομονή μας, αφού εξευτελίζουν το σωματείο. Και η εντύπωση που δίνετε είναι πως δεν υπάρχει ο παραμικρός έλεγχος, ξέφραγο αμπέλι, αφού εκεί που λες κάθε εβδομάδα δεν υπάρχει πιο κάτω, την επομένη σε εκπλήσσουν με νέα ρεζιλίκια.

Όλα αυτά πάντως κάνουν ακόμα πιο ξεκάθαρη την επιτακτική ανάγκη η ΟΜΟΝΟΙΑ να προχωρήσει. Στις 14 Απριλίου, η σελίδα πρέπει να γυρίσει μια και καλή, να μην θυμίζει τίποτα αυτά που ζούμε σήμερα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να μπει σε στέρεες επαγγελματικές βάσεις, με ανθρώπους του ποδοσφαίρου να κατέχουν όλες τις καίριες θέσεις, με ξεκάθαρες ευθύνες, σωστό καταμερισμό εργασιών και προφανώς, έλεγχο.

Αυτές τις μέρες οι διεργασίες είναι έντονες, σε διάφορους κύκλους, για τη δημιουργία συνδυασμού. Λέγονται πολλά, ακούγονται πολλά. Καλούμε τους πάντες να βάλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω από εσωτερικές κομματικές διαμάχες, εγωισμούς και πείσματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να προχωρήσει και να βγει δυνατή από αυτή τη διαδικασία. Αλλιώς έχει ήδη πεθάνει.