Home TOP NEWS Οι φήμες και οι επιλογές για την επόμενη μέρα

Οι φήμες και οι επιλογές για την επόμενη μέρα

Σιγά σιγά, γίνονται γνωστές οι διεργασίες και οι τάσεις για την επόμενη μέρα. Κάποια πράγματα βέβαια εξακολουθούν να είναι σε επίπεδο φήμης, αλλά ξεκαθάρισαν αρκετά από τις επιλογές μας. Οι “βασικοί” παίκτες έχουν πλέον τοποθετηθεί για το πού στέκονται σε καίρια θέματα (όπως την δημιουργία εταιρείας για παράδειγμα), με εξαίρεση το Νίκο Κατσουρίδη που για την ώρα, συνεχίζει τις επαφές κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του. Και αναμένουμε πως τις επόμενες μέρες θα προκύψουν συνεργασίες και ανακοινώσεις.


Το μεγαλύτερο θέμα που τίθεται λοιπόν, είναι “εταιρεία, εταιρεία λαϊκής βάσης ή κάτι άλλο”. Στη συνάντηση που έγινε χθες και περιελάμβανε αρκετούς επιφανείς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, η τάση ήταν ξεκάθαρα προς την εταιρεία. Ο επιχειρηματίας Νίκος Νικολάου από την άλλη, ο οποίος δεν έδωσε το παρόν του στη συνάντηση που προαναφέραμε, τονίζει πως μπορεί να φέρει λεφτά από επενδυτή, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει η δομή του σωματείου. Προς αυτή τη κατεύθυνση θεωρούμε πως κινείται και ο κ. Κατσουρίδης, από τη στιγμή όμως που δεν τοποθετήθηκε, οι πληροφορίες μας δεν πρέπει να εκληφθούν ως επιβεβαιωμένες ή απόλυτα έγκυρες. Όσον αφορά το Γιώτη Δημητρίου, έχει ξεκαθαρίσει πως ενδιαφέρεται μόνο αν γίνει εταιρεία και χθες χαιρέτισε το γεγονός πως την ίδια άποψη έχουν και άλλοι επιχειρηματίες.

Εκεί πάντως που φαίνεται πως συμφωνούν όλοι, είναι πως αν προκύψουν καταστατικές αλλαγές, αυτές θα παρουσιαστούν και θα προωθηθούν από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Νοείται βέβαια πως η κάθε πλευρά, θα θέλει να έχει μεγάλη αντιπροσώπευση σε αυτό για να μπορέσει να περάσει τις αλλαγές που θέλει. Με βάση όσα παρουσιάζονται από τους διάφορους ενδιαφερόμενους, επενδυτές έτοιμοι να βάλουν χρήμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχουν. Τονίζουμε το “με βάση όσα παρουσιάζονται” γιατί τόσα χρόνια ακούσαμε πολλά και διάφορα.