Home TOP NEWS “Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα”

“Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα”

Άδικο θεωρεί το αποτέλεσμα ο Ιβάιλο Πέτεφ, που τόνισε πως είχαμε ευκαιρίες σε όλα τα σημεία του ματς. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρότι παραδέχθηκε τη διαφορά στην ποιότητα, ξεκαθάρισε πως θα μπορούσε η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει αποτέλεσμα. Αναλυτικά:


“Καλησπέρα. Αν αναλύσουμε το παιχνίδι, το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες και στο 0-0 και στο 0-1. Ευχαριστώ τους παίκτες μου. Πριν από 24 ώρες δεν ξέρω αν βγαίναμε 11 παίκτες να παίξουμε. Η διαφορά στην ποιότητα είναι εμφανής, εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για να βάλουμε δύσκολα στο Αποέλ, δεν είχαμε ούτε τύχη. Δεν τα παρατάμε, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ως το τέλος για την ομάδα και τους οπαδούς μας. Προσωπικά είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Θα αναλύσουμε το ματς, θα δούμε γιατί χάσαμε. Είναι δύσκολη περίοδος για εμάς, αλλά με όλες τις δυνάμεις μας θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα πάρουμε την ομάδα μπροστά. Πρέπει να είναι τυφλός κάποιος για να μην βλέπει πως υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο ομάδων. Είχαμε όμως πάθος και κάποια όπλα που θα μπορούσαν να μας δώσουν κάτι από το παιχνίδι. Το πρόβλημα είναι πως πρέπει πάντα να είμαστε στο 100%, όταν κάποιοι δεν είναι στη καλή τους μέρα, δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα. ”

Δώνης: Η διαδικασία των πλέι οφ είναι δύσκολη, κάθε ματς είναι ντέρμπι και οι βαθμοί σημαντικοί. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Τα πρώτα 20 λεπτά, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, αφού έγιναν πολλά φάουλ εκατέρωθεν. Οι δυο ομάδες δεν μπορούσαν να κτίσουν επιθέσεις. από το 20 ως το 70 είμαστε κυρίαρχοι, πολύ σοβαροί τακτικά, φτάναμε συχνά τη μπάλα στην περιοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δίκαια βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ. Από το 70′ και μετά, λογικό ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ να ρισκάρει, ανέβηκε, βρήκαν ευκαιρίες και οι δυο ομάδες. Το παράξενο είναι κάτι που βλέπω όλη τη χρονιά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι όταν κάνουμε οργανωμένη άμυνα, αλλά όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια, όταν η μπάλα καίει. Κάνουμε πολλά εύκολα λάθη και δίνουμε στον αντίπαλο φάσεις. Είτε η ποιότητα μας δεν είναι ικανοποιητική, είτε πάνω στη πίεση αισθανόμαστε χαλαροί. Θα πρέπει λοιπόν οι παίκτες μου να αποφασίσουν τι ισχύει από τα δύο. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.