Home TOP NEWS “Κουραστήκαμε από φαφλατάες και εξυπνόβλακες του facebook”

“Κουραστήκαμε από φαφλατάες και εξυπνόβλακες του facebook”

Με ανάρτηση του στο Facebook, το μέλος της Γραμματείας της ΘΥΡΑΣ 9 Αδάμος Ευσταθείου καλεί άπαντες να είναι πιο σοβαροί γύρω από το θέμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προεδρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. “Κουραστήκαμε από φαφλατάες και εξυπνόβλακες του facebook που ενώ δεν γνωρίζουν τίποτα για την πραγματική κατάσταση που βρίσκεται το σωματείο μας προσπαθούν να το παίξουν ξερόλες ενώ ταυτόχρονα αραδιάζουν εξυπνάδες και ειρωνείες για τον υπόλοιπο κόσμο.” τονίζει χαρακτηριστικά.


Η ανάρτηση του πιο κάτω:

Κάποιοι εκμεταλλεύονται την σιωπή μας και τοποθετούνται για το θέμα της εταιρείας ωσάν να κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και όλοι οι άλλοι να είναι βλάκες. Κύριοι η σιωπή μας δεν είναι αδυναμία ούτε έλλειψη επιχειρημάτων είναι υπεύθυνη στάση για να μην αποτρέψουμε κανένα να παρουσιάσει το πλάνο του για την ομάδα είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε μαζί του.

Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν όσοι γεμίζετε τα μυαλά του κόσμου τόσες μέρες για εταιρείες και επενδυτές να φέρετε και έτοιμη πρόταση στην εκλογική συνέλευση αλλιώς κλείστε το στόμα σας από τώρα. Κουραστήκαμε από φαφλατάες και εξυπνόβλακες του facebook που ενώ δεν γνωρίζουν τίποτα για την πραγματική κατάσταση που βρίσκεται το σωματείο μας προσπαθούν να το παίξουν ξερόλες ενώ ταυτόχρονα αραδιάζουν εξυπνάδες και ειρωνείες για τον υπόλοιπο κόσμο.

Σε αυτούς που αναφέρομαι πιο πάνω δεν συγκαταλέγονται όσοι με αγνές προθέσεις κάνουν την προσπάθεια τους, ακόμα και αυτοί που διαφωνώ μαζί τους, αλλά πολύ πιθανόν να μην τα καταφέρουν λόγω της κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα μας.

Προς το παρών ενάμιση μήνα πριν την Εκλογική Συνέλευση δεν υπάρχει ούτε μία επίσημη πρόταση στο τραπέζι.