Home TOP NEWS Το λέμε ξανά, ελάτε κοντά

Το λέμε ξανά, ελάτε κοντά

Το μήνυμα αυτό πάει (ξανά) σε όλους τους επιφανείς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Ανεξάρτητα του τι ψηφίζουν, ανεξάρτητα του τι έχει ο κάθε ένας να δώσει, πρέπει να έρθουν κοντά. Προφανώς κανείς από αυτούς δεν έχει όλες τις λύσεις στα πάμπολλα προβλήματα του σωματείου. Άλλοι όμως μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά, άλλοι που έχουν υπάρξει σε οργανισμούς με επαγγελματική δομή, πολιτικές και σωστές πρακτικές, μπορούν να βοηθήσουν να δημιουργηθεί το υπόβαθρο για να γίνει τέτοια και η ΟΜΟΝΟΙΑ.


Το θέμα είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ τους έχει όλους ανάγκη. Για να προχωρήσει, χρειάζεται να έρθουν κοντά αυτοί που μπορούν να ηγηθούν και αυτοί που θα έχουν τα κότσια και το knowhow για καινοτόμες λύσεις και τολμηρές αποφάσεις. Για να προχωρήσει, πρέπει να αλλάξει ριζικά η κουλτούρα όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας. Και μόνο αν μπουν στο πηδάλιο άτομα που θα έχουν το χαρακτήρα, την τσέπη και την προσωπικότητα για να αντέξουν την πίεση, θα γίνουν αυτά που πρέπει.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δεν αντέχει η ΟΜΟΝΟΙΑ άλλη ανακύκλωση. Δεν αντέχει η ΟΜΟΝΟΙΑ άλλη στασιμότητα. Δεν αντέχει η ΟΜΟΝΟΙΑ άλλη πρόσληψη σε οποιοδήποτε πόστο με λανθασμένα κριτήρια. Ελάτε κοντά, η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο κόσμος της σας έχουν ανάγκη. Μένει ένας μήνας μέχρι την εκλογική και ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει τώρα.