Home TOP NEWS Με περισσότερες επιλογές

Με περισσότερες επιλογές

 


Αγώνα δίνει σήμερα στις 17:00 (live @OmonoiaNews, Cytavision) η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στην ΑΕΛ στη Λεμεσό και ο Πέτεφ έχει αυξημένες επιλογές αφού μόνο ο Μάριος Δημητρίου δεν υπολογίζεται. Το σχήμα θα διατηρηθεί το ίδιο, με μόνο ένα ποδοσφαιριστή στην κορυφή της επίθεσης και πιο γεμάτο κέντρο.

Άμυνα

Αυτή τη βδομάδα ανέβασε στροφές και η λογική λέει ότι ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια. Ο λόγος για τον Νικολάι Μιχαΐλοφ που επιστρέφει μετά από καιρό. Στο δεξί άκρος της άμυνας ο Τζαΐλσον, στο αριστερό ο Καντέ ενώ αμυντικό δίδυμο θα ξεκινήσουν οι Βύντρα και Γουίλιαμ Σοάρες.

Μεσαία Γραμμή

Ο Εκίθα μπήκε για τα καλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς και θα βρίσκεται ξανά στην αρχική εντεκάδα. Δίπλα του κατά πάσα πιθανότητα θα έχει τον Μπρέβελντ, με την τριάδα να συμπληρώνεται από τον Κανού που θα έχει πιο δημιουργικό ρόλο. Στο ένα άκρο ο Χριστοφή που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και στο άλλο ο Νικολάι Κιπιάνι.

Επίθεση

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χρειαστεί την εκτελεστική του ικανότητα για να φύγει με το διπλό.