Home TOP NEWS Μια εμείς και μια η ΚΟΠ

Μια εμείς και μια η ΚΟΠ

 


Ντέρμπι διεξάγεται αύριο, ανάμεσα στις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες του τόπου, ένα “αιώνιο” που όπως και τα τελευταία χρόνια, δεν θυμίζει σε τίποτα αυτά που είχαμε συνηθίσει τις προηγούμενες δεκαετίες. Μια η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τελευταία χρόνια και μια η ταυτοποίηση που εφαρμόζει η ΚΟΠ, θα αφήσουν τον κόσμο μακρυά από το γήπεδο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχουν και πολλά να πεις για την ομάδα μας. Κάθε χρόνο και χειρότερα, κάθε πέρσι και καλύτερα. Σε ρόλο κομπάρσου την τελευταία πενταετία και βάλε, με τον κατήφορο να μην έχει σταματημό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ελκύει  τον κόσμο της, εντός και εκτός γηπέδου, με αυτά που παρουσιάζει και αυτό έχει αντίκτυπο στην παρουσία του τελευταίου στα γήπεδα. Ένας κόσμος που δεν χρειάζεται πολλά για να γεμίσει το ΓΣΠ αλλά που πλέον δεν του αρκεί το…τίποτα για να το κάνει.

Από την άλλη, το αναποτελεσματικό μέτρο της ΚΟΠ έχει ως αποτέλεσμα τα ντέρμπι να διεξάγονται χωρίς πολλούς θεατές και χωρίς τον παλμό των οργανωμένων. Τι απέμεινε να θυμίζει ντέρμπι δεν ξέρουμε, ας μας το απαντήσουν εκεί στην Ομοσπονδία…