Home TOP NEWS Να μην χαθεί η ευκαιρία

Να μην χαθεί η ευκαιρία

 


Το ενδιαφέρον του Σταύρου Παπασταύρου είναι υπαρκτό. Οι πληροφορίες που συλλέγει κανείς στο διαδίκτυο δείχνουν πως πρόκειται για άνθρωπο με διασυνδέσεις και οικονομική επιφάνεια. Και άνθρωπο ο οποίος έχει υπάρξει σε περιβάλλον σαφώς πιο περίπλοκο από το δικό μας, αλλά έχει καταφέρει να διαπρέψει και να πετύχει. Τα δε πλάνα του για την ΟΜΟΝΟΙΑ περιλαμβάνουν πέραν από την επένδυση και τον εκσυγχρονισμό.

Ξεκαθαρίζουμε πως όσα θα διαβάσετε πιο κάτω είναι θεωρητικά και όχι βασισμένα σε πληροφορίες. Απλά δεν είναι η πρώτη φορά που υπήρχε πληροφορία για επενδυτή και όλες οι προηγούμενες προσπάθειες απέτυχαν. Οπότε το μήνυμα που πρέπει να σταλεί ξεκάθαρα είναι πως δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία. Δεν πρέπει να μπουν εσωτερικές διαφορές (που έχουμε μπόλικες, από ποδοσφαιρικές μέχρι κομματικές) ή ετσιθελισμοί στην μέση. Η πρόταση πρέπει να αξιολογηθεί με γνώμονα το συμφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μόνο. Και ελπίζουμε να το αντιλαμβάνονται όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Δεν ισχυριζόμαστε πως ο κ. Παπασταύρου είναι ο άνθρωπος που θα μας οδηγήσει ξανά σε μεγαλεία, ουδέποτε ισχυριστήκαμε άλλωστε πως έχουμε όλες τις λύσεις και για αυτό αποφύγαμε να μπούμε στη συζήτηση “εταιρεία ή όχι”. Ξέρουμε επίσης σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ότι τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την επιτυχία. Αυτό που είναι δεδομένο όμως είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ομάδα με τεράστιο χρέος, με μεγάλο μέρος των μελλοντικών της εσόδων προεισπραγμένο από προηγούμενα συμβούλια, που δυσκολεύτηκε να περάσει τα κριτήρια Μαρτίου και έχει μπροστά της αυτά του Ιουνίου. Οπότε αν χαθεί η ευκαιρία να μπει φρέσκο χρήμα και η ευκαιρία να αρχίσουμε ξανά από την αρχή, είμαστε άξιοι της τύχης μας.