Home TOP NEWS Ο κατήφορος συνεχίζεται

Ο κατήφορος συνεχίζεται

 


Εφιάλτης πραγματικός η φετινή χρονιά. Μια σαιζόν που ξεκίνησε με όνειρα και ενθουσιασμό, έχει γίνει μαρτύριο χωρίς τέλος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, ή τουλάχιστον κάτι φαντάσματα που φοράνε τη φανέλα της, έχασε (και) από την ΑΕΚ. Ήταν η 5η συνεχόμενη ήττα της σε αγώνα πρωταθλήματος. Αν βάλουμε και τα παιχνίδια κυπέλλου η 6η σε 7 αγώνες. Και το χειρότερο από όλα είναι πως ακόμα δεν πατήθηκε το φρένο, η εντύπωση που όλοι έχουμε είναι πως ο κατήφορος θα συνεχιστεί.

Ο κόσμος δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για την κατάσταση, όσοι είναι όμως κοντά στην ομάδα επιβάλλεται να το κάνουν. Οι στιγμές είναι δύσκολες, δεν μπορεί όμως μια ολόκληρη ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι στον αυτόματο πιλότο και να βουλιάζει κάθε βδομάδα περισσότερο. Το Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο έχουν υποχρέωση να κάνουν ότι περνούν από το χέρι τους για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, αντί τούτου όμως ο Πέτεφ αναλώνεται σε κόντρες με τους παίκτες του και το Δ.Σ. μετράει ευρώ για τα κριτήρια και τις μέρες για να φύγει.

Εκείνος που την πληρώνει φυσικά είναι φυσικά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Την τελευταία 5ετία έχουν σπάσει πολλά αρνητικά ρεκόρ, αυτό που γίνεται φέτος όμως είναι το νέο χαμηλό. Σεβαστείτε την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δείξτε πως έχετε μπέσα. Ντραπείτε λίγο.