Home TOP NEWS Ο Ντάρμπισαϊρ τούς δίνει κίνητρο

Ο Ντάρμπισαϊρ τούς δίνει κίνητρο

 


Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από τη στιγμή που η ομάδα τέθηκε εκτός στόχου, θα πρέπει να βρουν κίνητρα μέχρι το τέλος της περιόδου. Πρωτίστως, να παίξουν για τους εαυτούς τους, ίσως με αυτό τον τρόπο κερδίσουν την παραμονή τους στην ομάδα για τη νέα περίοδο. Παράλληλα, ένα ισχυρό κίνητρο για τους πράσινους είναι η πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ που διεκδικεί ο Ματ Ντέρμπισαϊρ. Να βοηθήσουν όσον το δυνατό τον συμπαίκτη τους να κάνει το back to back, να κατακτήσει για δεύτερη σερί σεζόν το «Χρυσό Παπούτσι».

Του Κώστα Καλλή, goal.com.cy

Ο Άγγλος επιθετικός, που είχε δίκτυα απέναντι στην ΑΕΛ, έφθασε τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα και μείωσε στα δύο από τον Τολεμές που είναι στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα. Ως γνωστόν, ο επιθετικός της ΑΕΚ είναι παροπλισμένος και ο Ντέρμπισαϊρ έχει την ευχέρεια να τον ξεπεράσει, εφόσον συνεχίσει να σκοράρει.

Για να το κάνει θα πρέπει να τον τροφοδοτούν οι συμπαίκτες του, αφού μεταφέροντάς του σωστά την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή είναι ικανός να την στείλει στα δίκτυα. Ο 31χρονος άσος θέλει και θα παλέψει μέχρι τέλους για την πρωτιά. Σαφώς και για να το πετύχει χρειάζεται τη συμπαράσταση των συμπαικτών του. Σταθερή αξία στο σκοράρισμα ο Ματ, που αποτελεί όαση στη φετινή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.