Home TOP NEWS Όχι άλλους περαστικούς

Όχι άλλους περαστικούς

Η χρονιά έχει χαθεί προ πολλού. Ο στόχος του πρωταθλήματος έμοιαζε με ανάμνηση από το Νοέμβριο ενώ αυτός του κυπέλλου έκανε φτερά νωρίς το 2018. Έχουμε ήδη αλλάξει δυο προπονητές και ο Γιέσπερ Φρέντμπεργκ θα είναι και φέτος υπηρεσιακός προπονητής ως το τέλος της χρονιάς. Προφανώς κανείς δεν περιμένει ούτε απαιτεί θαύματα από τον Δανό, οι πιο έμπειροι και πετυχημένοι τεχνικοί του κόσμου δεν θα έβγαζαν άκρη με αυτή τη κατάσταση. Μια αξιοπρεπής παρουσία είναι το ζητούμενο. Και κάτι ακόμα κατά την άποψη μας.


Όχι άλλους περαστικούς, αυτό είναι το κάτι ακόμα. Αδυνατούμε να καταλάβουμε τι θα εξυπηρετήσει να δούμε για παράδειγμα τον Μπρέβελντ του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι, ή τον Σόλομον του οποίου ο δανεισμός τελειώνει 31 Μαΐου. Δεν θεωρούμε πως έχουν να προσφέρουν κάτι περισσότερο από τον Κατσαντώνη ή κάποιο άλλο νεαρό. Επιπρόσθετα κάθε λεπτό στον Κατσαντώνη θα είναι επένδυση για το μέλλον, σε αντίθεση με αυτά που θα “ξοδευτούν” σε παίκτες που μοιάζουν καθώς μιλάμε περαστικοί.

Ο Γιέσπερ είναι 2.5 χρόνια τώρα στην ακαδημία και όλοι λένε τα καλύτερα. Ξέρει πολύ καλά ποιοι νεαροί έχουν προοπτική, ξέρει και ποιοι είναι έτοιμοι να παίξουν. Κέρδος από τη χρονιά εν πρόκειται να έχουμε, ας δούμε τουλάχιστον κανένα παιδί δικό μας να παίρνει ευκαιρίες, παρά παίκτες που δεν θέλουν να είναι εδώ να σέρνονται.