Home TOP NEWS Όπως κι αν λένε αυτόν που θα αναλάβει

Όπως κι αν λένε αυτόν που θα αναλάβει

 


Άλλοι θέλουν Κατσουρίδη, άλλοι ένα όνομα εντελώς καινούριο, άλλοι λένε επιχειρηματία. Κάποιοι μιλάνε για εταιρεία, κάποιοι για εταιρεία λαϊκής βάσης, κάποιοι για εκσυγχρονισμό του καταστατικού του σωματείου. Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μια που θα καθορίσει πως προχωράει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Φυσιολογικό είναι λοιπόν να ακούγονται διάφορες απόψεις, φυσιολογικό είναι να ανεβαίνουν κάποιες φορές και οι τόνοι κι ας λένε πολλοί και πράγματα τα οποία δεν στέκουν. Όλοι από αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ το κάνουν.

Εκείνο που πρέπει πάντως να αντιληφθούν όλοι πως είτε λένε τον επόμενο πρόεδρο Γιώτη Δημητρίου, είτε Νίκο Κατσουρίδη είτε οτιδήποτε άλλο, αν αναλάβει και απλά αλλάξουν κάποια πρόσωπα, είναι πολύ πιθανότερο να αποτύχει παρά να κάνει ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ βασίλισσα. Το σωματείο μας, εν έτη 2018, λειτουργεί ακόμα στη βάση του εθελοντισμού και οι εθελοντές είναι προφανώς μερικής εργασίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί επαγγελματικά με συγκεκριμένη πολιτική αν είναι να πάει μπροστά.

Είναι λοιπόν σημαντικά τα πρόσωπα, ειδικά εκείνο που θα ηγηθεί. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετά τα ονόματα όμως για να αναστηθούμε. Χρειάζεται δουλειά, χρειάζονται και καινοτομίες για να προχωρήσουμε. Να είναι έτοιμοι λοιπόν όσοι ενδιαφέρονται, για γενναίες αποφάσεις.